Wij helpen je effectief groeien met maximaal rendement via online marketing.

Online Marketing: Speak helpt jou groeien

Wil jij een sterke online aanwezigheid vestigen voor jouw organisatie met behulp van online marketing? Bij Speak helpen we je navigeren in het altijd veranderende digitale landschap. Onze online marketingspecialisten vormen in overleg met jou de beste strategie en werken deze uit. Samen schrijven we jouw online succesverhaal! 

Een uitgekiende online marketingstrategie

Je hebt een goede online marketingstrategie nodig om jouw doelgroep te bereiken en bedrijfsdoelen te halen. Misschien heb je al een prachtige website of webshop, maar weten klanten deze niet te vinden. Effectieve online marketing helpt met het aantrekken van potentiële klanten, het vergroten van je naamsbekendheid en het genereren van conversies. Dankzij de juiste strategie zet jij jouw bedrijf op de kaart en blijf je concurrenten voor.

Je hebt een goede online marketingstrategie nodig om jouw doelgroep te bereiken en bedrijfsdoelen te halen.

Waarom online marketing uitbesteden?

Het online marketinglandschap is constant in beweging en ontwikkelt zich snel. Kun jij het allemaal nog bijhouden? Onze online marketeers weten dankzij jarenlange ervaring wat werkt en wat niet. Dat bespaart jou veel onnodige (advertentie)kosten en zorgt voor een hoger rendement. Het bespaart je verder veel tijd, die jij of je HR-afdeling niet hoeft te steken in het vinden (en opleiden) van een marketeer. Wij denken pro-actief met jouw organisatie mee. Zo kun je jouw doelstellingen daadwerkelijk realiseren.

Zo werken wij

Bij Speak geloven we in meetbare resultaten en langdurige relaties met onze klanten. Wij werken transparant en doelgericht. Je ontvangt maandelijks of wekelijks objectieve en overzichtelijke rapportages, die ook voor niet-marketeers te begrijpen zijn. Advertentie-accounts blijven in jouw beheer. Zo zie je precies wat wij doen en kan er snel geschakeld worden. Onze samenwerking is maandelijks opzegbaar, dus je zit niet vast aan een langlopend contract. Goede resultaten zijn de basis van al onze samenwerkingen. Jouw succes is tenslotte ook ons succes!

Daarom Speak

 • Topkwaliteit campagnes
 • Direct resultaat
 • Google Partner & Microsoft Select Partner
 • Google & Bings Ads gecertificeerd
 • Jarenlange ervaring
 • Persoonlijk & prettig contact
Visual

Speak: jouw partner in online succes

Bij Speak hebben we een bewezen staat van dienst in het leveren van concrete resultaten voor onze klanten. Onze online marketeers zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing. We begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom werken we nauw samen met jou om een strategie te ontwikkelen die aansluit op jouw specifieke doelstellingen. Onze online marketingspecialisten houden zich o.a. bezig met Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO). Ons toegewijde team staat klaar om samen met jou alle stappen te doorlopen. Als de strategie eenmaal is bepaald, kunnen we de werkzaamheden gaan uitvoeren. We bieden onder andere de volgende diensten:

 

 • Zoekmachine-marketing (SEA)
 • Zoekmachine-optimalisaties (SEO)
 • E-mailmarketing
 • Social Media Advertising
 • Content marketing
 • E-commerce advertising
 • Conversie optimalisaties

Meer dan online marketing

Speak is een internetbureau met een multidisciplinair team van digitale experts. Niet alleen zijn we gespecialiseerd in online marketing, we ontwikkelen ook professionele websites, webshops, klantportalen en apps. Onze getalenteerde ontwikkelaars zorgen voor een optimale gebruikservaring. Wil jij ondersteuning bij jouw digitale marketing of ben je geïnteresseerd in één van onze andere diensten? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als partner in digitale daadkracht staan wij klaar om jouw bedrijf te helpen groeien!

Eelke
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Eelke helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!