Maak je dienstverlening efficiënter en klantgerichter met een op maat gemaakt klantportaal.

Klantportalen, verbeterde processen tegen lagere kosten.

Je dienstverlening verbeteren, tijd en kosten besparen en meer omzet genereren. Het kan allemaal met behulp van een online klantportaal. Hiermee sta je 24 uur per dag klaar voor je klanten of medewerkers! Het biedt dé mogelijkheid om als bedrijf online te communiceren op een centrale omgeving. Wij ontwerpen veilige portalen die perfect aansluiten bij jouw organisatie. Daarnaast ondersteunen onze portalen integraties met systemen zoals Exact Online, Microsoft Dynamics en AFAS, wat zorgt voor een gestroomlijnde workflow en realtime data-updates.

Plan nu een adviesgesprek
Visual

Voordelen van een klantportaal bij Speak

Een op maat gemaakte klantportaal van Speak stelt je in staat om dag en nacht uitstekende service te bieden. Hier zijn enkele voordelen die je kunt verwachten:

 

  • Efficiënte klantinteracties: Beheer klantverzoeken en communicatie via een intuïtieve interface die 24/7 beschikbaar is, waardoor je de tevredenheid en loyaliteit van je klanten kunt verbeteren.

  • Kostenbesparing en efficiëntie: Automatiseer standaardtaken en focus op wat echt belangrijk is; je klanten en hun behoeften.

  • Veiligheid: Ons klantportaal gebruikt geavanceerde beveiligingstechnologie om klantgegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang en voldoet aan de nieuwste beveiligingsnormen.

  • Naadloze systeemkoppelingen: Integreer jouw CRM-, ERP-, en andere bedrijfssystemen voor een gestroomlijnde workflow en realtime data-updates. 

    Lees meer over onze koppelingen

Speak ontwerpt en ontwikkelt veilige en gebruiksvriendelijke klantportalen met het intuïtieve en open-source Umbraco.

Waarom kiezen voor Speak?

Speak is jouw partner voor resultaatgerichte digitale oplossingen: jouw succes is ons succes. Ons gedreven team bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert passende oplossingen voor ieder vraagstuk rondom klantportalen. Hierbij werken we transparant en persoonlijk. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Voor het realiseren van klantportalen maken wij gebruik van Umbraco CMS. Een open source CMS dat gebruiksvriendelijk, veilig en flexibel is. Al jaren het #1 CMS in de Emerce100 en het wordt gebruikt door o.a. Microsoft, ING en Renault. Als Umbraco Gold Partner en ervaren .NET-specialisten sinds 2001, stemmen we jouw weboplossing af op de specifieke behoeften en visie van jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk vrijblijvend adviesgesprek of een demo van Umbraco.

Data ontsluiten

Kennis en ervaring in het koppelen met

20161205 Digital Visma Logo Exact Logo (1) Dynamics 365 Logo 1024X576 Afas Sw Logo Stapel Pms 293 Pms 193 Hubspot Output Onlinepngtools (1)

Wat onze klanten over ons zeggen

8.6/10 gebaseerd op 49 reviews. 100% beveelt Speak aan
Ik ben erg tevreden.
Ik ben erg tevreden over de webapplicatie en backoffice portaal die Speak voor ons heeft gerealiseerd. De interface is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor klanten moeiteloos hun weg vinden in het aanvragen van onze promoties. De efficiëntie van het backoffice portaal heeft de verwerkingstijd aanzienlijk verkort, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid en minder werkdruk bij ons personeel. De goede samenwerking tussen GARDENA en Speak heeft geresulteerd in een applicatie, die een duidelijke stap voorwaarts betekent ten opzicht van de vorige oplossing en waar we weer een aantal jaar mee vooruit kunnen.
Alwin van der Pluym Husqvarna
15-03-2024
Het werkt erg prettig samen met Speak.
Wij hebben een zeer fijne samenwerking gehad met Speak. We hebben onze nieuwe webshop laten ontwikkelen en hebben een tijdje de online marketing door Speak laten uitvoeren. We werden veel betrokken bij het proces, wat ik erg fijn vond. Ook hebben we een goede training gehad van het nieuwe CMS systeem, zodat alle medewerkers met het systeem overweg konden voordat we live gingen. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken!
Margo Meijerink De Vos Verf
20-04-2023
Door goede samenwerking weer een TOP resultaat gerealiseerd!
Na eerdere positieve ervaringen met Speak, besloten om hen de opdracht te geven om onze nieuwe boekingswebsite te bouwen. Er is op een oplossingsgerichte manier meegedacht gedurende het proces, met een prachtige, functionele website als eindresultaat.
Marco Roest De Driesprong Yachtcharters B.V.
29-03-2024
Rutger Blauwe Muur
Klaar om je dienstverlening naar een hoger niveau te tillen?

Neem nu contact op met Rutger. In een vrijblijvend adviesgesprek verkennen we hoe een klantportaal jouw bedrijf kan helpen. Je ontvangt hierna een offerte op maat.