Professionele websites voor het realiseren van jouw online doelstellingen.

Innovatie als basis voor jouw nieuwe website

Bij Speak gaan we verder dan alleen het bouwen van websites. We zijn jouw strategische partner in het ontwikkelen van professionele .NET-websites, ondersteund door het gebruiksvriendelijke en veilige Umbraco CMS. Als trotse Umbraco Gold Partner brengen wij jouw digitale visie tot leven, van een eerste idee tot een dynamische, resultaatgerichte website.

Plan een adviesgesprek
Visual

Voordelen van een website door Speak

Bij Speak combineren we innovatie met expertise om websites te creëren die jouw online doelen realiseren. Ontdek de voordelen van een op maat gemaakte website die wij voor jou ontwikkelen:

 

  • Doordachte ontwerpen: Onze experts creëren aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke (UX) websites met een intuïtief design en professionele uitstraling. Dit zorgt voor een hoge conversie.

  • Veiligheid: Met HTTPS-versleuteling, sterke authenticatie, hosting en regelmatige .NET updates van Microsoft stellen wij jouw data veilig. 

  • Schaalbaarheid: Speak bouwt weboplossingen die passen bij je huidige wensen en doelstellingen, maar die ook kunnen meegroeien met jouw organisatie. Zoals headless CMS-oplossingen, upgrades en maatwerk.

  • Gebruiksvriendelijk CMS: Umbraco is open source en eenvoudig in gebruik. Contentbeheer kan zonder technische kennis. 

  • Snelle laadtijden: Speak optimaliseert jouw nieuwe website voor Core Web Vitals. Dit zorgt voor snelle laadtijden en betere SEO-resultaten. 

  • Geavanceerde integraties: Wij koppelen jouw website met externe systemen zoals ERP- of CRM-software. Integratie van data en processen zorgt voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering.

     

    Lees meer over onze koppelingen

Speak ontwerpt unieke Umbraco websites gebaseerd op Microsoft's .NET-framework, bekend om zijn snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Waarom kiezen voor Speak?

Speak is jouw partner voor resultaatgerichte digitale oplossingen: jouw succes is ons succes. Ons gedreven team bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert passende oplossingen voor ieder vraagstuk. Hierbij werken we transparant en persoonlijk. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Voor het realiseren van websites en werken-bij-websites maken wij gebruik van Umbraco CMS. Een open source CMS dat gebruiksvriendelijk, veilig en flexibel is. Al jaren het #1 CMS in de Emerce100 en het wordt gebruikt door o.a. Microsoft, ING en Renault. Als Umbraco Gold Partner en ervaren .NET-specialisten sinds 2001, stemmen we jouw weboplossing af op de specifieke behoeften en visie van jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk vrijblijvend adviesgesprek of een demo van Umbraco.

Wat onze klanten over ons zeggen

8.6/10 gebaseerd op 49 reviews. 100% beveelt Speak aan
Ik ben erg tevreden.
Ik ben erg tevreden over de webapplicatie en backoffice portaal die Speak voor ons heeft gerealiseerd. De interface is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor klanten moeiteloos hun weg vinden in het aanvragen van onze promoties. De efficiëntie van het backoffice portaal heeft de verwerkingstijd aanzienlijk verkort, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid en minder werkdruk bij ons personeel. De goede samenwerking tussen GARDENA en Speak heeft geresulteerd in een applicatie, die een duidelijke stap voorwaarts betekent ten opzicht van de vorige oplossing en waar we weer een aantal jaar mee vooruit kunnen.
Alwin van der Pluym Husqvarna
15-03-2024
Het werkt erg prettig samen met Speak.
Wij hebben een zeer fijne samenwerking gehad met Speak. We hebben onze nieuwe webshop laten ontwikkelen en hebben een tijdje de online marketing door Speak laten uitvoeren. We werden veel betrokken bij het proces, wat ik erg fijn vond. Ook hebben we een goede training gehad van het nieuwe CMS systeem, zodat alle medewerkers met het systeem overweg konden voordat we live gingen. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken!
Margo Meijerink De Vos Verf
20-04-2023
Door goede samenwerking weer een TOP resultaat gerealiseerd!
Na eerdere positieve ervaringen met Speak, besloten om hen de opdracht te geven om onze nieuwe boekingswebsite te bouwen. Er is op een oplossingsgerichte manier meegedacht gedurende het proces, met een prachtige, functionele website als eindresultaat.
Marco Roest De Driesprong Yachtcharters B.V.
29-03-2024
Rutger Blauwe Muur
Klaar om je website naar een hoger niveau te tillen?

Neem nu contact op met Rutger. In een vrijblijvend adviesgesprek verkennen we hoe een Umbraco website jouw doelstellingen kan realiseren. Je ontvangt hierna een offerte op maat.