Meesters in professionele .NET oplossingen

Of het nu gaat om een corporate website, werken bij website, intranet, extranet of een online portaal: wij helpen je bij het realiseren van je online doelen. Dit doen wij door middel van het gebruiksvriendelijke en veilige Umbraco. Een CMS-systeem dat uitermate geschikt is voor professionele websites op maat.

Strategie en conceptontwikkeling

Wat wil je bereiken met je website? Wie wil je aanspreken? Onder het genot van een kopje koffie brengen we jouw wensen in kaart en gaan we kijken hoe we dit kunnen omzetten in functionaliteiten. Het resultaat? Een doordachte internetstrategie die de basis vormt van de nieuwe website. Onze designers barsten van de creativiteit en op basis van jouw wensen creëren zij een grafisch ontwerp. De verschillende onderdelen en functionaliteiten laten we zien op een smartphone, tablet en desktop weergave zodat de website op elk apparaat goed en zonder problemen te gebruiken is.

Van ontwerp naar website

Het grafisch ontwerp wordt omgezet naar een werkende website op basis van het CMS Umbraco. Een systeem dat gebruikt wordt door grote partijen waaronder Heinz, Red Bull, Peugeot, Costa en Microsoft. Umbraco is een open-source CMS dat je volledig naar wens kan inrichten, makkelijk kan koppelen met andere systemen en zeer eenvoudig in beheer is. Tijdens een training leren we je alle ins en outs van Umbraco zodat je zelf gemakkelijk de website kan vullen met tekst, afbeeldingen of video's. Uiteraard kunnen wij je altijd hierin ondersteunen.

Full service dienstverlening

Voor jouw nieuwe website regelen wij letterlijk alles: het registreren van het domein, hosting, verhuizing, een snelle beveiligde server, een passend SSL-certificaat, koppeling van social mediakanalen en de juiste optimalisatie voor zoekmachines. Een full service dienstverlening van begin tot eind. 

Cases
Kbnl Featured
Kredietbank Nederland
Corporate website
Devries Thumb
De Vries Sails
Corporate website
rosstucker.jpg
Ross Tucker
Website
Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Gemeente Breda
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Friesewouden
Let's Speak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!