Nieuwe website? Eén kans voor een eerste indruk!

Een eerste indruk maak je maar één keer, je kunt er maar beter voor zorgen dat het een goede indruk is. Speak helpt al meer dan 15 jaar bedrijven een goede eerste indruk achter te laten. Met een team van jonge en dynamische collega’s helpen wij je om een website te ontwikkelen die niet alleen een goede eerste indruk achterlaat, maar die ook nog eens gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen is.

 • nieuwe website responsive webdesign

Responsive is our middlename

Wat is dat nou dat responsive? Nou een website responsive ontwikkelen houdt in dat de website zichzelf aanpast op het moment dat hij wordt bezocht met een specifiek apparaat. Als je bijvoorbeeld een website bezoekt met een iPhone dan past de website zich aan op het formaat van het scherm van de iPhone. Dat werkt natuurlijk niet alleen bij iPhone maar ook bij andere apparaten zoals Android telefoons, iPad, tablets en natuurlijk alle andere apparaten waarmee je kunt surfen. Zo bedien je dus iedere bezoeker op een goede manier.

Wij zijn altijd up-to-date

Wij lopen liever niet achter de feiten aan, jij toch ook niet? Daarom is iedereen bij Speak op de hoogte van nieuwe technieken en methodieken. “Zo niet dan toch” is ons motto en dat zorgt ervoor dat we altijd net een stukje verder denken dan andere webbureaus. Wij zorgen ervoor dat jouw website een goede indruk achterlaat bij je bezoekers.

Hoe nu verder?

Om een website te ontwikkelen die een goede eerste indruk achterlaat is het belangrijk om kennis te maken. Tijdens die kennismaking noteren wij al je wensen en vereisten zodat wij een passende offerte kunnen maken, het offertetraject is natuurlijk gratis. Regel jij de koffie? Wij regelen de rest, kom je bij ons? Dan regelen wij de koffie, thee of iets anders mag natuurlijk ook.

Maak een afspraak Bel mij terug of bel direct: 0513 - 201120
Website Cases
 • NHL Hogeschool
  De Friese Wouden
  Almere College
 • Olea Hof
  Veilig Verkeer Nederland
  Van Der Woude
  Hajé
 • Wind Groep
  GGZ Friesland
  Centrum voor Specialistische Farmacie
  SmiLease
 • FC-Educatie
  Solar Systemen
  Nij Smellinghe
  Biddle