Website Laten Maken Friesland Website Laten Maken Friesland

Meesters in professionele .NET websites

Of het nu gaat om een corporate website, werken bij website, intranet, extranet of klantportaal: wij helpen je bij het behalen van jouw doelstellingen. Met een team vakspecialisten realiseren wij resultaatgerichte websites op basis van het gebruiksvriendelijke en veilige Umbraco CMS.

Professioneel en responsive

Jouw nieuwe website krijgt een professionele en overzichtelijke uitstraling. T.b.v. de gebruiksvriendelijkheid en een optimale conversie staan toptaken centraal, met als resultaat dat de doelgroep intuïtief kan navigeren door de website. Daarnaast wordt de website volledig responsive, zodat deze optimaal wordt weergegeven op smartphone, tablet en desktop. 

Umbraco CMS (.NET)

Speak bouwt websites op het intuïtieve Open Source Umbraco CMS en is hiervan Gold Partner. De beheeromgeving is ontzettend gebruiksvriendelijk, waardoor het beheer van de website laagdrempelig is. Een belangrijk voordeel van Umbraco is de veiligheid van het CMS, te danken aan de achterliggende techniek. Umbraco is gebouwd op het .NET framework van Microsoft. Lees hier alle voordelen van Umbraco.

Maatwerk en koppelingen

Als .NET specialist heeft Speak veel ervaring met het realiseren van koppelingen. Bijvoorbeeld met CRM-systemen (Salesforce, Microsoft Dynamics) en ERP-systemen (Exact, Afas). Ook voor andere koppelingen en maatwerk functionaliteiten ben je bij Speak aan het juiste adres.

Full service dienstverlening

Alle expertise is in-house. Een team vakspecialisten werkt in sprints aan jouw nieuwe website. Onze online marketeers helpen je jouw doelstellingen te realiseren. Hosting is in eigen beheer op state-of-the-art servers in Nederland. Wij kunnen daardoor snel schakelen zonder tussenkomst van derden. En jij hebt slechts één aanspreekpunt voor al jouw digitale activiteiten!


Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neem vandaag nog contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Cases
Preview Werken Bij Website Case
GGZ Friesland
Werken-bij website
Mokobouw Case Preview
Mokobouw
Corporate website
Werken Bij Website (1)
24/7 Kooi
Werken-bij website
Marinus Powermax
Marinus Machinebouw
Corporate website
Kbnl Featured
Kredietbank Nederland
Corporate website
Devries Thumb
De Vries Sails
Corporate website
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.