Met een app van Speak zit je zeker goed!

Speak en Apps? Dat zit wel goed! Of het nu gaat om een fietsnavigatieapp, een app voor de ambulancezorg om kindermedicatie uit te rekenen of een app voor een autodealer. Wij ontwikkelen ze fluitend! Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij op een efficiënte manier een app kunnen ontwikkelen die aansluit bij jouw wensen. Een mobiele app is een perfect middel om te communiceren met klanten en medewerkers. Op een leuke en moderne manier kun je producten aanbieden en je klanten op de hoogte houden van nieuws, acties en aanbiedingen!

 • een app bouwen

Voor welke platformen ontwikkelen wij apps?

Wij ontwikkelen apps voor de drie meest voorkomende mobiele apparaten Android, Apple en Windows. Met een groot marktaandeel is Android voor mobiele telefoons en tablets verreweg de meest voorkomende. Naast Android ontwikkelen wij ook apps op basis van het IOS besturingssysteem. De twee populairste platformen op dit moment. Alhoewel de meeste grote apps ook beschikbaar zijn voor Windows is het marktaandeel slechts 5,9 procent. De overweging of het platform geschikt is voor je app, is zeker de moeite waard! 

Het ontwikkelen van een app kan op verschillende manieren zoals native app, webapp app of hybride app. In het geval van een native app wordt de app echt ontwikkeld voor het toestel waar de app op geïnstalleerd wordt en kunnen alle functionaliteiten gebruikt worden zoals ‘push meldingen’, het gebruik van het GPS en andere onderdelen van het toestel.

Een webapp daarentegen kan niets van het toestel gebruiken en is een soort mini website die kan worden geopend via het startscherm van het toestel. De informatie is altijd up to date! Het nadeel is dat er altijd een internet verbinding nodig is.

Met een hybryde app wordt er een ‘schil’ geïnstalleerd op het apparaat die alle functionaliteiten van een native app kan benutten en alle flexibiliteit van een webapp heeft. De keuze van de methode is afhankelijk van je wensen en eisen. Wij kunnen je helpen en adviseren om de juiste keuze te maken!

Hoe nu verder? 

Denk je er aan om een app door Speak te laten bouwen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?

App Cases
 • GGZ Friesland
  Mijneigenvlag.nl
  Stenden Hogeschool
  Ambulancezorg Groningen
 • Persbureau Ameland
  Afûk
  Revalidatie Friesland
  Stichting DBF