Met een app van Speak zit je zeker goed!

Speak en Apps, dat zit wel goed al zeggen we het zelf. Of het nou gaat om een fiets navigatieapp een app voor de ambulancezorg om kindermedicatie uit te rekenen of een app voor een autodealer wij ontwikkelen ze fluitend. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij op een efficiënte manier een app kunnen ontwikkelen die aansluit bij jouw wensen.

 • een app bouwen

Wat kan je met mobiele apps?

Een mobiele app is een perfect middel om te communiceren met klanten en medewerkers. Op een leuke en moderne manier kun je producten aanbieden en je klanten op de hoogte houden van nieuws, acties en aanbiedingen. Een app kan ook gekoppeld worden aan achterliggende systemen zo zou iemand in de bouw bijvoorbeeld altijd de laatste versie van de bouwtekeningen kunnen bekijken of een bezoeker van een restaurant zijn bestelling digitaal kunnen doorgeven.

Voor welke platformen ontwikkelen wij apps?

Wij ontwikkelen apps voor de drie meest voorkomende mobiele apparaten, Android, Apple en Windows. Dat kan op verschillende manieren namelijk native, webapp of hybride.

Native app
In het geval van een native app wordt de app echt ontwikkeld voor het toestel waar de app op geïnstalleerd wordt en kunnen alle functionaliteiten gebruikt worden zoals ‘push meldingen’ het gebruik van het GPS en andere onderdelen van het toestel

Webapp
Een webapp daarentegen kan niets van het toestel gebruiken en is een soort mini website die kan worden geopend via het startscherm van het toestel. De informatie is altijd up to date maar het nadeel is dat er altijd een internet verbinding nodig is.

Hybride app
Het beste uit beide werelden zit in een hybride app. Met een hybryde app wordt er een ‘schil’ geïnstalleerd op het apparaat die alle functionaliteiten van een native app kan benutten en alle flexibiliteit van een webapp heeft.

De keuze van de methode is afhankelijk van je wensen en eisen. Wij kunnen je helpen en adviseren om de juiste keuze te maken.  

Android

Met een veel groter marktaandeel is Android voor mobiele telefoons en tablets verreweg de grootste. in Europa op 6 april 2016 was het marktaandeel van Android 74,3 procent. De grote stijging werd met name veroorzaakt door de dalende verkopen van Windows Phone. 

Iphone / Ipad (iOS)

Wij kunnen apps ontwikkelen op basis van het IOS besturingssysteem. IOS wordt gebruikt op de Apple IPad en IPhone. Het marktaandeel van Apple IPhone in Europa op 6 april 2016 was 19,1 procent in de vijf grootste Europese markten: het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië.

Windows Mobile

Alhoewel de meeste ‘grote Apps’ ook beschikbaar zijn voor Windows Phone is het marktaandeel van Windows slechts 5,9 procent. Het overwegen of het platform geschikt is voor je App is dan wel de moeite waard.

Hoe nu verder? 

Denk je er aan om een app door Speak te laten bouwen, of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?

App Cases
 • Stichting DBF
  Afûk
  GGZ Friesland
  Stenden Hogeschool
 • Mijneigenvlag.nl
  Revalidatie Friesland
  Ambulancezorg Groningen
  Persbureau Ameland