App Laten Maken App Laten Maken

Ontdek de kracht van geavanceerde mobiele apps

Als full service internetbureau ontwikkelen wij jouw idee tot een app waar jouw klanten gelukkig van worden! Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte apps voor alle mobiele telefoons en platformen. Een professioneel design, maatwerk functionaliteiten en een uitstekende gebruikerservaring zorgen voor maximale interactie.

Succesvolle app laten maken

Ons ontwikkelteam bestaat uit specialisten met verschillende disciplines. Samen met jou werken we volgens de SCRUM aanpak aan een succesvolle app met alle gewenste functionaliteiten. Alles is mogelijk! Denk aan (database/API) koppelingen met bijvoorbeeld je website of webshop. Daarnaast ondersteunen we jou met onderhoud en promotie.

Native, webapp of hybride app?

Een native app wordt voor een specifiek platform (Android, iOS of Windows) gebouwd en maakt optimaal gebruik van de smartphone mogelijkheden. Deze kunnen we eventueel cross-platform ontwikkelen en uitbrengen op alle app-stores dankzij Xamarin. Een webapp is in feite een mobiele versie van je website. Een hybride app is een combinatie van een downloadbare native app die (gedeeltelijk) gevuld wordt vanuit de website. Ieder type app heeft zijn eigen voor- en nadelen: wij adviseren je hier graag over.

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.