Een mobiele app kan jouw organisatie een enorme boost geven.

Ontdek de kracht van geavanceerde mobiele apps

Apps zijn niet meer weg te denken uit het digitale landschap. Het is dan ook belangrijk voor organisaties om gebruiksvriendelijke en representatieve apps te laten maken. Hiermee vergroot je niet alleen jouw online aanwezigheid, het is ook dé manier om de relatie met klanten te versterken. Bij Speak ontwikkelen we apps geheel naar jouw visie.

Waarom een app?

In de moderne zakelijke omgeving is het hebben van een app van groot belang voor organisaties. Ze dragen op verschillende manieren bij aan het succes van jouw bedrijf. Een app biedt jou de mogelijkheid om je klanten direct aan te spreken, waar ze ook zijn. Bovendien zijn ze slechts één klik verwijderd van jouw producten of diensten. Met behulp van pushmeldingen informeer je ze over kortingen, aanbiedingen en nieuwe producten.

Een app geeft een extra boost aan verkoop, efficiëntie, dataverzameling, klantervaring en naamsbekendheid.

Nog succesvoller zijn met een app

In de moderne zakelijke omgeving is het hebben van een app van groot belang voor organisaties. Ze dragen op verschillende manieren bij aan het succes van jouw bedrijf. Met een app kun je:

  • Meer verkopen
  • Werkprocessen optimaliseren
  • Meer data verzamelen
  • Klantervaringen verbeteren
  • Naamsbekendheid vergroten
Ntkc Quote Afb
Quote mark
Zoekend naar een partner om software op een pin-apparaat te ontwikkelen belandden we bij Speak. Enthousiast, niet te groot en vlot reagerend. Offerte en een contract was een kwestie van weken. Speak pakte de testresultaten snel op waardoor er binnen een half jaar een betaversie was en zes weken later een eerste productieversie.

Ruud Scheffer,
Nederlandse Toeristen Kampeer Club (NTKC)

De perfecte app bouwen met Speak

Bij Speak beschouwen we onze klanten als partners. Dat betekent dat we met jou uitvoerig het proces doorlopen en nauw samenwerken. Van een eerste idee, tot een uitgedacht concept en uiteindelijk een werkende app geheel naar jouw wensen. Hierbij houden we rekening met de doelen en visie van de organisatie en natuurlijk de behoeften van de eindgebruiker. Naast het ontwikkelen van apps verzorgen we ook het onderhoud en de promotie. Kortom, ook na het bouwen van de app zijn wij toegewijd om er een succes van te maken en jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Daarom Speak

  • .NET specialist sinds 2001
  • Alle expertises in huis
  • Maatwerk en koppelingen
  • Umbraco Gold Partner
  • Google Partner
Visual

Welke soort app laten maken?

Wanneer we het hebben over apps spreken we eigenlijk van drie soorten: webapps,  mobiele applicaties (of 'native apps') en hybride apps. Webapps zijn toegankelijk via een webbrowser. Omdat ze platformonafhankelijk zijn, zijn ze gemakkelijk te ontwikkelen. Echter, ze hebben beperkte toegang tot functies van een apparaat. Bovendien vereisen ze een internetverbinding.

 

Mobiele apps worden ontwikkeld voor één platform, zoals iOS of Android. Ze bieden een rijke gebruikerservaring, omdat ze toegang hebben tot alle functies van een apparaat. Deze apps hebben een hoog prestatievermogen en zijn bovendien offline te gebruiken.

 

Hybride apps zijn een combinatie van webapps en mobiele apps. Bij Speak hebben we ervaring met het ontwikkelen van alle soorten apps. We adviseren je dan ook graag over welk type applicatie het beste bij jouw organisatie past. 

Breng jouw visie tot leven

Vergroot jouw online aanwezigheid met een professionele app. Speak is dé app developer om jouw visie tot leven te brengen. In welke branche je ook opereert, wij maken applicaties passend voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak.

Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Rutger helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!