Een mobiele app kan jouw organisatie een enorme boost geven.

Ontdek de kracht van geavanceerde mobiele apps van Speak

Apps zijn niet meer weg te denken uit het digitale landschap. Het is essentieel voor organisaties om gebruiksvriendelijke en representatieve apps te laten ontwikkelen. Hiermee vergroot je niet alleen jouw online aanwezigheid, het is ook de manier om de relatie met klanten te versterken. Bij Speak ontwikkelen we apps geheel naar jouw visie, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Plan een gratis adviesgesprek
Visual

Ontdek waarom Speak dé partner is voor het ontwikkelen van jouw app

Mobiele apps zijn een onmisbaar instrument geworden voor bedrijven in allerlei sectoren. Als expert in app-ontwikkeling begrijpen we bij Speak de belangrijke rol die apps spelen in het succes van jouw organisatie. Wij bieden maatwerkoplossingen voor progressive web apps (PWA’s), hybride apps en native apps. Een progressive web app (PWA) combineert de functionaliteiten van native apps met de toegankelijkheid van websites en kan direct via de browser gebruikt worden. Dit biedt onder andere offline toegang en snelle laadtijden, wat zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Ontdek de voordelen van een app gemaakt door Speak:

 

  • Volledige vormgeving en ontwikkeling: Van het initiële concept tot een succesvolle online lancering.

  • Optimalisatie voor gebruiksgemak en snelheid: We zorgen ervoor dat jouw app aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en effectief is. 

  • Doorlopende ondersteuning: Onze betrokkenheid houdt niet op na de lancering; we bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud.

  • Strikte beveiliging: We waarborgen de veiligheid van jouw gegevens met strenge en up-to-date beveiligingsmaatregelen.

  • Volledige integratie: Koppel je app naadloos aan je voorraadsysteem of CRM voor een efficiënter bedrijfsproces.

     

    Lees meer over onze koppelingen

Waarom kiezen voor Speak?

Speak is jouw partner voor resultaatgerichte digitale oplossingen: jouw succes is ons succes. Ons gedreven team bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert op maat gemaakte app-oplossingen voor ieder vraagstuk. Hierbij werken we transparant en persoonlijk, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Voor het realiseren van apps maken wij gebruik van geavanceerde technieken en een bewezen staat van dienst in app-ontwikkeling. We zijn ook ervaren in het maken van scan- en bestel apps, die speciaal zijn ontworpen om de efficiëntie van groothandels en retailers te verhogen. Als ervaren app-ontwikkelaars stemmen we jouw app-oplossing nauwkeurig af op de specifieke behoeften en visie van jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk vrijblijvend adviesgesprek.

Wat onze klanten over ons zeggen

8.6/10 gebaseerd op 49 reviews. 100% beveelt Speak aan
Ik ben erg tevreden.
Ik ben erg tevreden over de webapplicatie en backoffice portaal die Speak voor ons heeft gerealiseerd. De interface is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor klanten moeiteloos hun weg vinden in het aanvragen van onze promoties. De efficiëntie van het backoffice portaal heeft de verwerkingstijd aanzienlijk verkort, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid en minder werkdruk bij ons personeel. De goede samenwerking tussen GARDENA en Speak heeft geresulteerd in een applicatie, die een duidelijke stap voorwaarts betekent ten opzicht van de vorige oplossing en waar we weer een aantal jaar mee vooruit kunnen.
Alwin van der Pluym Husqvarna
15-03-2024
Het werkt erg prettig samen met Speak.
Wij hebben een zeer fijne samenwerking gehad met Speak. We hebben onze nieuwe webshop laten ontwikkelen en hebben een tijdje de online marketing door Speak laten uitvoeren. We werden veel betrokken bij het proces, wat ik erg fijn vond. Ook hebben we een goede training gehad van het nieuwe CMS systeem, zodat alle medewerkers met het systeem overweg konden voordat we live gingen. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken!
Margo Meijerink De Vos Verf
20-04-2023
Door goede samenwerking weer een TOP resultaat gerealiseerd!
Na eerdere positieve ervaringen met Speak, besloten om hen de opdracht te geven om onze nieuwe boekingswebsite te bouwen. Er is op een oplossingsgerichte manier meegedacht gedurende het proces, met een prachtige, functionele website als eindresultaat.
Marco Roest De Driesprong Yachtcharters B.V.
29-03-2024
Mark
Klaar om jouw app-idee tot leven te brengen?

Neem contact op met Mark om te ontdekken hoe we jouw visie kunnen realiseren. We ondersteunen je vanaf het eerste ontwerp tot de dagelijkse operaties. Kies voor een partner die jouw ambities deelt.