Met een app van Speak zit je zeker goed!

Als full service internetbureau ontwikkelen wij jouw idee tot een app waar jouw klanten gelukkig van worden! Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte apps voor alle mobiele telefoons en platformen. Een professioneel design, maatwerk functionaliteiten en een uitstekende gebruikerservaring zorgen voor maximale interactie.

Full service ontwikkelaar

Ons ontwikkelteam bestaat uit specialisten met verschillende disciplines. Samen met jou werken we volgens de scrum aanpak aan een succesvolle app met alle gewenste functionaliteiten. Alles is mogelijk: denk aan (database/API) koppelingen met bijvoorbeeld je website of webshop. Daarnaast ondersteunen we jou met onderhoud en promotie!

App laten maken: native, webapp of hybride?

Een native app wordt voor een specifiek platform (Android, iOS of Windows) gebouwd en maakt optimaal gebruik van de smartphone mogelijkheden. Deze kunnen we eventueel cross-platform ontwikkelen en uitbrengen op alle appstores dankzij Xamarin. Een webapp is in feite een mobiele versie van je website. Een hybride app is een combinatie van een downloadbare native app die (gedeeltelijk) gevuld wordt vanuit de website. Ieder type app heeft zijn eigen voor- en nadelen: wij adviseren je hier graag in! 

Hoe nu verder? 

Voordat we een passende offerte kunnen maken is het verstandig dat we elkaar ontmoeten om je wensen en ideeën in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs. Regel jij de koffie?

App Cases
 • Afûk
  Stichting DBF
  Stenden Hogeschool
  Ambulancezorg Groningen
 • Mijneigenvlag.nl
  Persbureau Ameland
  Revalidatie Friesland
  GGZ Friesland