Een webshop gericht om jouw online bedrijf succesvol naar een hoger niveau te tillen.

Een professionele webshop laten maken?

Met een team van designers, developers en online marketeers ontwikkelen wij professionele e-commerce oplossingen. Een webshop die naadloos aansluit op de interne processen van jouw organisatie en je doelgroepen. Een online shop dat volledig gericht is op jouw successen.

De kracht van een professionele webshop

Een webshop laten maken is een belangrijke stap om jouw online bedrijf tot een succes te maken. Bij Speak snappen we dat iedere onderneming unieke behoeften heeft. Wij bouwen een webshop die aan jouw verwachtingen voldoet. Met een ervaren team werken we samen met jou aan het succes van jouw bedrijf. Dit doen wij met de focus op heldere doelstellingen en meetbare resultaten.

Speak bouwt webshops op het intuïtieve Open Source Umbraco Commerce CMS en is hiervan Gold Partner.

Jouw webshop laten maken bij Speak

Met een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen van hoogwaardige webshops, weten wij precies hoe we jouw visie vertalen naar een succesvol product.

Voor een efficiënter bedrijfsproces kunnen wij de webshop koppelen aan jouw voorraadsysteem/ CRM-systeem (bijvoorbeeld Exact of Afas). En wat dacht je van een gekoppelde webshop scan- en bestel app als verlengstuk van je webshop?

Wat wij voor jou kunnen betekenen:

  • Volledige vormgeving en ontwikkeling: van concept tot online succes
  • Maatwerk: functionaliteiten, koppelingen en apps
  • Optimalisatie van gebruiksgemak, vindbaarheid, laadsnelheid en conversie
  • Actief adviseren en ondersteunen in je dagelijkse activiteiten als webshopeigenaar
  • Online marketing-ondersteuning voor het aanjagen van nieuwe klanten en omzet
H2w Hero 1920X600px
Quote mark
Het werkt erg prettig samen met Speak. Speak heeft voor ons meerdere websites en webshops gemaakt. Het samenwerken met Speak heb ik als erg prettig ervaren. Speak schakelt snel, is lekker informeel en doet aan gedegen projectmanagement.

Heine de Bruin,
Algemeen directeur Health2Work

Efficiënte verkoop met Umbraco

Een goed ontworpen webshop is geoptimaliseerd voor conversies. Zo kun je meer producten verkopen en je omzet verhogen. Daarnaast doe je gemakkelijk allerlei aanpassingen, zoals nieuwe producten toevoegen, prijzen wijzigen en zelfs nieuwe markten betreden. Je kunt je online aanwezigheid aanpassen aan de behoeften van jouw bedrijf, dankzij de flexibiliteit en schaalbaarheid die bij een webshop komen kijken. Bij Speak werken we met Umbraco als Content Management System (CMS). Hiermee creëren we op maat gemaakte en gemakkelijk te beheren webshops voor uiteenlopende organisaties. Via dit CMS kan je gebruikmaken van e-commerce oplossingen zoals Umbraco Commerce en Ucommerce. Ons team is Umbraco gecertificeerd en Speak is officieel Umbraco Gold Partner.

Daarom Speak

  • .NET specialist sinds 2001
  • Alle expertises in huis
  • Maatwerk en koppelingen
  • Umbraco Gold Partner
  • Google Partner
Visual

Klanttevredenheid

Doordat je klanten een prettige en betrouwbare winkelervaring biedt, vergroot je hun bereidheid om te kopen. Bovendien blijf je concurrenten voor. Klanten zijn geneigd om te vertrouwen op bedrijven met een sterke online aanwezigheid. Een goed ontworpen webshop faciliteert eenvoudige navigatie, een hoge laadsnelheid, aantrekkelijke pagina’s en veilige betalingsmethoden. Samen zorgt dit voor de optimale gebruikerservaring en daarmee een hoge klanttevredenheid. Dit leidt weer tot herhaalde aankopen en mond-tot-mondreclame.

Wil jij met ons samenwerken?

Een webshop laten maken is een belangrijke stap om jouw online bedrijf tot een succes te maken. Bij Speak snappen we dat iedere onderneming unieke behoeften heeft. Wij bouwen een webshop die aan jouw verwachtingen voldoet. Met een ervaren team werken we samen met jou aan het succes van jouw bedrijf. Dit doen wij met de focus op heldere doelstellingen en meetbare resultaten. Kies jij Speak als partner voor de ontwikkeling van jouw webshop? Neem vandaag nog contact op en ga de samenwerking aan.

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!