Behaal je omzetdoelen met onze effectieve webshops

Een team van specialisten adviseert jou gedurende het hele traject: van idee tot functioneel ontwerp, van plan van aanpak tot een resultaatgerichte online marketing tactiek. Resultaat? De beste match tussen jouw webshop, jouw doelgroep en niet te vergeten jouw doelstellingen.

Maatwerk is onze specialiteit

Wil je jouw klanten optimaal bedienen met een specifieke functionaliteit of configurator? Wil je een koppeling maken met je boekhoud-, ERP- of kassasysteem? Geen probleem. Speak koppelt webshops veelvuldig met boekhoudpakketten zoals SAP, Exact Online, Snelstart of Twinfield. Ons doel is om een voortreffelijke webshop te maken.

Middleware-oplossingen

Middleware is een perfecte schakel tussen productie en verkoop. Het zorgt voor de koppeling naar de webshop, het kassasysteem en het ERP systeem. Middleware is een transactionele database en koppelt jouw producten, accounts en orders.

E-commerce marketing

De ervaren marketeers van Speak geven je advies en zorgen voor een vliegende start met Google Ads en Shopping advertentiecampagnes. We koppelen je complete productvoorraad aan extra afzetkanalen zoals Bol.com, Beslist, Marktplaats, To-Be-Dressed en zorgen voor een blijvend groeiende omzet!

Daarom Speak

  • Full service: alle expertises in huis
  • Specialist in maatwerk
  • Umbraco Partner
  • Gratis online marketing analyse bij een website
  • Deskundige supportafdeling
Cases
Let's Speak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!