Een webshop op maat gericht om jouw online bedrijf succesvol naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek de kracht van een professionele webshop bij Speak

Ben je klaar om jouw online business naar een hoger niveau te tillen? Met een team van designers, developers en online marketeers ontwikkelen wij professionele e-commerce oplossingen. Met ervaring in het koppelen aan systemen zoals Exact Online, Exact Globe, Dynamics 365 Business Central, AFAS, Mollie en Channable bieden we een naadloze integratie die jouw bedrijfsprocessen stroomlijnt.

Plan een gratis adviesgesprek
Visual

Voordelen van een webshop bij Speak

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We bouwen webshops in Umbraco Commerce die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel, waardoor klanten keer op keer terugkomen. Onze webshops zijn geoptimaliseerd voor hoge conversieratio's, wat essentieel is om je verkoop te maximaliseren. Met Speak als jouw technologiepartner, kun je rekenen op een webshop die zowel aantrekkelijk als effectief is. 

 

  • Volledige vormgeving en ontwikkeling: Van het initiële concept tot een succesvolle online lancering.

  • Volledige integratie: Koppel je webshop naadloos aan je voorraadsysteem of CRM voor een efficiënter bedrijfsproces.

  • Optimalisatie voor gebruiksgemak en snelheid: Verhoog klanttevredenheid met snelle laadtijden en een gebruiksvriendelijke interface.

  • Maatwerk en flexibiliteit: Pas je aanbod snel aan op basis van klantgedrag en markttrends.

  • Maximaliseer verkopen met gerichte online marketing: Zet doeltreffende online advertenties in om de zichtbaarheid van je webshop te vergroten en de omzet te verhogen.

Over Umbraco Commerce

Als erkende Gold Partner specialiseert Speak zich in het ontwikkelen van webshops met het intuïtieve en open-source Umbraco Commerce.

Waarom kiezen voor Speak?

Als erkend Umbraco Gold Partner en .NET specialist sinds 2001 onderscheiden we ons met diepgaande kennis van en toewijding aan het Umbraco Commerce CMS, een platform dat uitblinkt in intuïtieve bediening en open-source flexibiliteit. Dankzij onze expertise leveren we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsvoering. Dit garandeert dat jouw webshop optimaal profiteert van de flexibiliteit en schaalbaarheid van ons geavanceerde platform, wat leidt tot maximale conversies, meer productverkopen en een verhoogde omzet. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk vrijblijvend adviesgesprek of een demo van Umbraco Commerce.

Wat onze klanten over ons zeggen

8.6/10 gebaseerd op 49 reviews. 100% beveelt Speak aan
Ik ben erg tevreden.
Ik ben erg tevreden over de webapplicatie en backoffice portaal die Speak voor ons heeft gerealiseerd. De interface is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor klanten moeiteloos hun weg vinden in het aanvragen van onze promoties. De efficiëntie van het backoffice portaal heeft de verwerkingstijd aanzienlijk verkort, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid en minder werkdruk bij ons personeel. De goede samenwerking tussen GARDENA en Speak heeft geresulteerd in een applicatie, die een duidelijke stap voorwaarts betekent ten opzicht van de vorige oplossing en waar we weer een aantal jaar mee vooruit kunnen.
Alwin van der Pluym Husqvarna
15-03-2024
Het werkt erg prettig samen met Speak.
Wij hebben een zeer fijne samenwerking gehad met Speak. We hebben onze nieuwe webshop laten ontwikkelen en hebben een tijdje de online marketing door Speak laten uitvoeren. We werden veel betrokken bij het proces, wat ik erg fijn vond. Ook hebben we een goede training gehad van het nieuwe CMS systeem, zodat alle medewerkers met het systeem overweg konden voordat we live gingen. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken!
Margo Meijerink De Vos Verf
20-04-2023
Door goede samenwerking weer een TOP resultaat gerealiseerd!
Na eerdere positieve ervaringen met Speak, besloten om hen de opdracht te geven om onze nieuwe boekingswebsite te bouwen. Er is op een oplossingsgerichte manier meegedacht gedurende het proces, met een prachtige, functionele website als eindresultaat.
Marco Roest De Driesprong Yachtcharters B.V.
29-03-2024
Mark
Klaar om je webshop naar een hoger niveau te tillen?

Neem contact op met Mark om te ontdekken hoe we jouw online bedrijf kunnen laten groeien. We ondersteunen je vanaf het eerste ontwerp tot de dagelijkse operaties. Kies voor een partner die jouw ambities deelt.