Toonaangevende en gedreven e-commerce specialisten

Met een team van designers, online marketingstrategen, back-end en front-end developers ontwikkelen wij voor iedereen professionele e-commerce oplossingen. Dankzij het veelzijdige open-source platform nopCommerce spelen we in op de brede behoeftes van onze klanten en zijn we dé geschikte webshop specialist. 

nopCommerce webshop

nopCommerce is open source e-commerce platform, gebaseerd op Microsoft ASP.NET. Het staat bekend als zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en flexibel en levert hoge prestaties voor zowel kleine en grote webshops. Het grote aantal direct beschikbare, out-of-the-box functionaliteiten maken het een betaalbaar en flexibele oplossing voor iedere speler in het e-commerce proces: zowel winkeleigenaar, administratie, ontwikkelaar als consument.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

  • Volledige vormgeving en ontwikkeling: van concept tot online succes
  • Maatwerk ontwikkeling van modules: functionaliteiten volledig op maat 
  • Zoekmachine analyse en optimalisatie van je webshop volgens Google’s strengste richtlijnen
  • Optimalisatie van gebruiksgemak, vindbaarheid, navigatie, performance en conversies
  • Actief adviseren en ondersteunen in je dagelijkse activiteiten als webshopeigenaar

Kennis en ervaring in huis

Waarom een webshop laten maken door Speak? Speak heeft de kennis en ervaring in huis om jouw nieuwe e-commerce oplossing optimaal in te richten. We hebben gewerkt aan ruim 500 webwinkels en weten daardoor precies wat er nodig is om jouw webshop te laten aansluiten bij de wensen van jouw doelgroep. Samen met jou doorlopen we het traject: van een gedegen analyse tot doordachte internetstrategie, een sprekend webdesign, externe koppelingen, middleware-oplossingen naar een succesvolle en converterende webshop.

Cases
0000405 Rh Logic 400
Ergoweb
Webshop
SPAN Thumb 01
SPAN Groothandel
Scan en bestel App
Baby Luiers Onlineluiers
Onlineluiers.com
Online marketing
Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Gemeente Breda
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.