Jouw partner in online succes.

Onze aanpak

Speak is jouw partner voor resultaatgerichte digitale oplossingen. Ons gedreven team bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert passende oplossingen voor ieder vraagstuk. Hierbij werken we transparant en persoonlijk. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Visual

Strategie & Advies

Met onze brede kennis van digitale groei en technologieën adviseren we jouw organisatie bij het ontwikkelen van een digitale strategie. We creëren bijvoorbeeld een online marketingstrategie, zodat jij weet hoe je jouw doelgroep online het beste bereikt. Ook helpen we met het structureren van de marketing- en salesdoelstellingen en brengen we de operationele stappen in kaart. We drukken de verbeteringen uit in een digital roadmap, waarmee je direct aan de slag kunt. 

 

Elke strategie begint natuurlijk met een goed gesprek. Samen brengen we jouw wensen in kaart en bepalen we hoe we deze gaan omzetten in functionaliteiten. Het resultaat? Een glashelder advies, een slimme strategie en een krachtige werkwijze om jouw bedrijfsdoelen te verwezenlijken. 

 

Wij werken transparant en resultaatgericht. Onze klanten beschouwen we als partners: jouw succes is ons succes.

Wij werken transparant en resultaatgericht. Onze klanten beschouwen we als partners: jouw succes is ons succes.

Visual

Onze methode

Hoe zet je een idee om naar een digitaal product? Of het nu gaat om een klantportaal, website, webshop, app of software, wij vertalen jouw visie naar een concreet eindproduct. Dit doen we aan de hand van concepting en prototyping.

 

Concepting

Concepting is de voorbereiding die nodig is voor het tastbaar maken van jouw idee. In deze fase gaan we samen kijken naar jouw visie en doelen, om ze vervolgens uit te werken tot een duidelijk plan. Dit doen we aan de hand van een kick-off sessie, waarin we met z’n allen om tafel gaan om jouw wensen helder te krijgen. Deze worden geprioriteerd in een plan van aanpak. Zodra het idee uitgeschreven is, is de basis gelegd voor het product. We gaan dan verder met de volgende stap: prototyping.

 

Prototyping

Een prototype is een tastbare weergave, een ruwe schets, van hoe jouw idee omgezet kan worden naar een product. Tijdens het prototyping-proces worden als eerste wireframes opgesteld voor de globale indeling van het product. In samenspraak wordt bepaald welke onderdelen vervolgens uitgewerkt gaan worden in de UX/UI designfase, waarin het product werkelijk vorm krijgt. Het product komt dan echt tot leven.

Development

Wanneer het tijd is om het definitieve ontwerp te vertalen naar een werkend product, komt development om de hoek kijken. Onze ontwikkelaars streven ernaar om de vastgestelde functionaliteiten naar wens te ontwikkelen en rusten niet voordat hun code perfect is. Natuurlijk zorgen ze ervoor dat alles werkt op desktop, tablet en mobiel.

Hosting & Support

Ben jij inmiddels de trotse eigenaar van een prachtige website, webshop, klantportaal of app? Dat hoeft niet het einde te betekenen van onze samenwerking. We blijven je waar nodig proactief adviseren en ondersteunen. Zo voeren we indien gewenst het beheer en onderhoud uit van de benodigde hosting, servers en netwerkcomponenten om een uptime van 99.9% te garanderen. Ook staan onze supportmedewerkers dagelijks voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wij geloven in duurzame relaties met onze klanten, zodat we de beoogde doelstellingen behalen en telkens nieuwe successen boeken.

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!