Met Speak maak jij de juiste keuze voor effectieve online communicatie.

Speak: jouw partner in digitale daadkracht

Speak is een toonaangevend bureau dat al meer dan 20 jaar staat voor digitale daadkracht. Of het nu gaat om klantportalen, websites, webshops, software ontwikkeling, maatwerk koppelingen, apps of het verbeteren van je resultaten door middel van effectieve online marketing: wij maken onze beloftes waar. Vernieuwend door creatieve en kostenefficiënte oplossingen en toonaangevend door strategisch advies en solide service. Dat is de manier waarop wij al jarenlang onze opdrachtgevers versteld doen staan. Bekijk een greep uit onze cases.

Plan een adviesgesprek
Team Speak

Daadkrachtig sinds 2001

Tsjil Internet Solutions

Met een team 'vakidioten' worden er regionaal communicatieoplossingen bedacht en uitgevoerd. Jong en een tikkeltje rebels, met de ambitie om mee te groeien in de digitalisering.

2001

Let’s Speak

Een dochterbedrijf van Tsjil wordt in 2007 opgericht onder de naam 'Speak'. De focus van Speak ligt op narrowcastingprojecten en detachering van communicatiespecialisten.

2007

Tsjil wordt Speak

In 2009 bundelen Tsjil en Speak hun krachten en gaan verder onder de naam 'Speak'. Op deze manier wordt er een totaalpakket op het gebied van digitale communicatie geboden.

2009

Naar Heerenveen

Met deze verhuizing, naar de locatie Abe Lenstra Boulevard te Heerenveen, zet het groeiende Speak een volgende stap in de professionalisering en uitbreiding van de activiteiten.

2011

Samenvoeging met De Heeren

Speak en De Heeren worden samengevoegd. Daarbij doet Speak z'n intrede in het pand aan de Trekschuit 20 te Heerenveen en blijft als zelfstandig bedrijf naast De Heeren opereren.

2012

Umbraco Gold partner

Na al jarenlang met het Umbraco CMS te hebben gewerkt, mogen we ons vanaf nu officieel Umbraco Gold Partner noemen!

2022

We blijven groeien

Alleen al het afgelopen half jaar is ons team gegroeid met 6 nieuwe professionals en daar blijft het niet bij. Er liggen mooie dingen in het verschiet en onze drive om te groeien gaat door het dak. Woohoo!

2023

Halve eeuw daadkrachtig

Al een halve eeuw bedient Speak de mooiste klanten in het ontwikkelen van digitale oplossingen.

2051

Onze werkwijze

Het gedreven team van Speak bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert passende oplossingen voor ieder vraagstuk en doelstelling. Van strategie en uitvoering tot hosting en support. Bij het behalen van jouw successen zijn persoonlijkheid en transparantie belangrijke pijlers voor ons. Onze korte communicatielijnen in combinatie met Friese nuchterheid maken dat jij te allen tijde weet waar je aan toe bent. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Het gedreven team van Speak bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert passende oplossingen voor ieder vraagstuk en doelstelling.

.NET specialist en Umbraco Gold Partner

Speak is gespecialiseerd in resultaatgerichte webapplicaties op basis van het Microsoft .NET-platform. Deze techniek is betrouwbaar, veilig en biedt oneindige mogelijkheden voor maatwerk en koppelingen. Voor het realiseren van websites, klantportalen en webshops maken gebruik van Umbraco CMS een open source CMS dat gebruiksvriendelijk, veilig en flexibel is. Umbraco is al jaren het #1 CMS in de Emerce100 en wordt gebruikt door toonaangevende bedrijven zoals Microsoft, ING en Renault. Bij onze digitale oplossingen staan veiligheid en gebruiksvriendelijkheid voorop. Als Umbraco Gold Partner garanderen we de kwaliteit en kennis die nodig zijn om voor jou de beste resultaten te behalen.

Visual

Waarom kiezen voor Speak?

Speak is jouw partner voor resultaatgerichte digitale oplossingen: jouw succes is ons succes. Ons gedreven team bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert passende oplossingen voor ieder vraagstuk. Hierbij werken we transparant en persoonlijk, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. Of het nu gaat om websites, webshops, klantportalen, software ontwikkeling of online marketing, wij bieden de expertise die je nodig hebt. Als Umbraco Gold Partner en ervaren .NET-specialisten sinds 2001, stemmen we jouw digitale oplossingen af op de specifieke behoeften en visie van jouw bedrijf.


Ons multidisciplinaire team bestaat uit consultants, projectmanagers, UX/UI designers, developers, marketeers en supportmedewerkers die altijd gaan voor het beste resultaat. Wil jij kennismaken? Maak gemakkelijk een afspraak met ons voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek of een demo van Umbraco. Ook als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons enthousiaste team, nodigen we je uit om onze vacatures te bekijken.

Plan een adviesgesprek

Wat onze klanten over ons zeggen

8.6/10 gebaseerd op 49 reviews. 100% beveelt Speak aan
Ik ben erg tevreden.
Ik ben erg tevreden over de webapplicatie en backoffice portaal die Speak voor ons heeft gerealiseerd. De interface is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor klanten moeiteloos hun weg vinden in het aanvragen van onze promoties. De efficiëntie van het backoffice portaal heeft de verwerkingstijd aanzienlijk verkort, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid en minder werkdruk bij ons personeel. De goede samenwerking tussen GARDENA en Speak heeft geresulteerd in een applicatie, die een duidelijke stap voorwaarts betekent ten opzicht van de vorige oplossing en waar we weer een aantal jaar mee vooruit kunnen.
Alwin van der Pluym Husqvarna
15-03-2024
Heel prettige samenwerking.
We werken al bijna een jaar samen met Speak voor onze website, waarbij we deze gezamenlijk hebben gelanceerd en voortdurend ontwikkelen. De samenwerking kenmerkt zich door efficiënte en aangename communicatie, met snelle en oplossingsgerichte respons. Speak heeft consistent flexibiliteit getoond en proactief meegedacht om de website naar onze behoeften te optimaliseren.
Annelies Smink SynVest
06-10-2023
Door goed meegedacht te hebben, mag het resultaat er zeker zijn.
Dankzij het team van Speak hebben we nu een moderne, frisse en gebruiksvriendelijke website die perfect past bij de identiteit van ons. De complete re-styling heeft onze online uitstraling naar een hoger niveau getild. De laadtijd van de nieuwe website is indrukwekkend snel en het design team heeft onze wensen heel goed vertaald naar een dynamisch design. Een resultaat waar we trots op zijn!
Anita Bosman Ross Tucker
04-10-2023
Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem nu contact op met Rutger. In een vrijblijvend adviesgesprek verkennen we hoe wij jouw doelstellingen kunnen realiseren. Je ontvangt hierna een offerte op maat.