Ijzershop Thumb 01
Mc Ijzershop

Search en shopping campagnes voor IJzershop

IJzershop is een online webshop voor metaal en is onderdeel van handelsonderneming VIHO. Naast diverse webshops is IJzershop.nl met de constructiewerkplaats de core business van het bedrijf. De webwinkel is al actief sinds 2003 waarbij er sinds 2009 uitgebreid is met een fysieke afdeling in de constructiewerkplaats in Leeuwarden.

Al enkele jaren zet IJzershop.nl Google Ads in om meer bezoekers te trekken naar de webshop. De campagnes zorgden inderdaad voor een toename in bezoekers, bestellingen en omzet. Toch bleef het gevoel dat er meer uit te halen viel. Er werd gezocht naar een betrouwbare partij in de buurt met kennis van zaken. Na een door ons gemaakte analyse van de huidige campagnes, is een plan van aanpak opgesteld met concrete doelstellingen.

Eerste resultaten

Speak besloot de Search en Shopping campagnes geheel opnieuw in te richten. Het advertentiebudget wordt nu hoofdzakelijk besteed aan klikken van potentiële kopers met een hoog slagingspercentage. Advertenties worden afgestemd op de zoekopdracht en leveren een hoge respons. De eersten resultaten? De advertentiekosten daalden terwijl het aantal bestellingen en de omzet juist steeg. De kosten per conversie daalden met maar liefst 50%.

Huidige samenwerking

IJzershop en Speak hebben inmiddels een langlopende, prettige samenwerking. Door intensief contact wordt voortdurend gekeken hoe het bedrijfsresultaat verbeterd kan worden. Niet alleen in omzet, maar ook in verwerkbaarheid en leverbaarheid van het grote assortiment producten. Door blijvende optimalisaties, nieuwe strategieën en effectieve budgetbesteding is de omzet inmiddels tot recordhoogtes gestegen! 

 

Tako van der Veen, eigenaar IJzershop.nl: "Prettig bedrijf om zaken mee te doen! Speak geeft duidelijk aan wat zij kunnen uitvoeren binnen het gestelde budget en denkt mee over mogelijke aanpassingen. De resultaten van hun activiteiten zijn direct merkbaar en meetbaar".

 

Baby Luiers Onlineluiers
Onlineluiers.com
Online marketing
Radiatoraanbiedingen preview
Radiatoraanbiedingen
Online marketing
Intersportdeleeuw Thumb
Intersport De Leeuw
Online marketing
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.