Met narrowcasting communiceer je duidelijk en effectief.

Narrowcasting: Een doelgerichte communicatieaanpak

Met narrowcasting, ook wel Digital signage genoemd, communiceer, informeer of activeer je jouw doelgroep(en) via displays. Wij denken met je mee over de inzet van narrowcasting wanneer het gaat over het informeren van doelgroep(en), het verbeteren van de beleving van je bezoekers, communicatie met medewerkers, of het presenteren van producten. We kunnen je volledig ondersteunen, ongeacht in welke branche je actief bent. Van advies in hardware tot sprekende content. Aan de hand van jouw wensen zetten we een waardevol en efficiënt communicatiemiddel neer voor jouw organisatie.

Visual

Totaalleverancier: hardware en software

Voor een succesvolle narrowcasting omgeving heb je goede hardware nodig. Hardware welke er niet alleen professioneel uitziet, maar bovenal hardware dat goed werkt! Wij adviseren welke hardware nodig is en als Gold partner van Philips en Pro partner van Sony leveren wij alleen hoogwaardige kwaliteit. Via de geavanceerde en gebruiksvriendelijke online beheeromgeving van TDM Signage creëer je krachtige en doelgerichte content.    

Hardware & Software

Wij combineren professionele hardware, intuïtieve software en effectieve koppelingen tot hoogwaardige oplossingen voor iedere branche. Bijvoorbeeld in de gezondheidszorg, het onderwijs, het MKB, (semi)overheidsinstellingen en (sport)verenigingen. Samen met jou zorgen we voor een hoge attentiewaarde van je boodschap en helpen we het narrowcasting project tot een succes te maken.

Golf
Quote mark
Dankzij de narrowcasting displays van Speak kunnen we onze leden beter en actueler informeren en dat is voor iedereen prettig.

Rob Koning,
Bestuurslid Edese Golfclub Papendal

Altijd een oplossing voor jouw branche

Door onze jarenlange ervaring met narrowcasting en onze proactieve, no-nonsense aanpak, zijn we er van overtuigd dat we ook jouw narrowcasting vraagstuk kunnen oplossen en je blijvend kunnen ondersteunen, ook na oplevering. Ben je nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Daarom Speak

  • Narrowcasting specialist sinds 2001
  • A-kwaliteit hardware
  • Intuïtieve, gebruiksvriendelijke software
  • Sony, Philips & TDM Partner
  • Professionele supportafdeling
  • Doelgerichte content creatie
  • Maatwerk koppelingen voor dynamische content
Chrispolder
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Chris helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!