Narrowcasting Schermen Narrowcasting Schermen

Een complete narrowcasting oplossing voor elke branche

Of het nu gaat om het informeren van klanten, het communiceren met medewerkers of het presenteren van producten: via narrowcasting beeldschermen is jouw boodschap helder en duidelijk. Wij denken graag met je mee en kunnen je volledig ondersteunen: van advies tot sprekende content en de hard-en software.

Totaalleverancier: hardware en software

Voor een succesvolle narrowcasting omgeving heb je goede hardware nodig. Hardware dat geschikt is, er mooi uitziet, maar bovenal hardware dat goed werkt! Speak kan je daarbij helpen. Wij zijn namelijk Gold partner van Philips en Pro partner van Sony en leveren hoog kwaliteit hardware. Ook leveren wij de juiste software om de schermen aan te sturen via een geavanceerde, maar toch gebruiksvriendelijke online beheeromgeving. De software die wij leveren, is van TDM Signage. Met deze software kun je veilig en snel op elke computer jouw schermen bijwerken.

Altijd een oplossing voor jouw branche

Wij combineren moderne hardware, software en koppelingen tot hoogwaardige oplossingen voor iedere branche. Van de gezondheidszorg tot de horeca, het onderwijs en de retailbranche. Ook voor vervoersbedrijven, sportverenigingen en interne situaties hebben wij de ideale narrowcasting oplossing. Samen met jou zorgen we voor een hoge attentiewaarde van je boodschap en helpen we het narrowcastingsproject tot een succes te maken. Ben je nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Cases
Dierenarts Sterkliniek Thumb
Sterkliniek Nederland
Narrowcasting
Haje Thumb
Hajé
Narrowcasting
Shutterstock 433564669 (1)
OSG Singelland
Narrowcasting
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.