Software ontwikkeling

  • software applicatie ontwikkelaar

Het ontwikkelen van een applicatie op maat zorgt ervoor dat je huidige processen in stand kunnen blijven. Wij zijn van mening dat de software voor onze opdrachtgevers moet werken. Niet andersom!

Windows applicaties

Als je er met een standaard software even niet uit komt, bieden wij dé oplossing! Bij ons kun je namelijk een applicatie voor Windows op maat laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een CRM pakket, software gekoppeld aan andere systemen, ordersystemen, productiesystemen en meer. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een centrale database voor dataopslag die op locatie of in ons datacenter gehost wordt. 

PHP applicaties

Een PHP applicatie op maat: waar gebruik je dat voor? Er zijn bepaalde situaties waarin bijvoorbeeld Magento of Wordpress niet genoeg functionaliteit bevatten om al je wensen in te vullen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je een Magento shop wil koppelen aan je kassa en software uit je productieproces. In dat geval kunnen wij een applicatie ontwikkelen die tussen alle systemen in geplaatst wordt en als een soort verkeersregelaar fungeert. De data uit de webshop kan dan bijvoorbeeld een voorraad getal in de kassa bijwerken!

Hoe nu verder?

Wil je graag een applicatie op maat of ben je nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?