Maatwerk Applicatie Laten Ontwikkelen Maatwerk Applicatie Laten Ontwikkelen

Efficiënte bedrijfsvoering, krachtige rapportages en tijdsbesparing

Het ontwikkelen van software op maat eist een scherpe blik, technische know-how en een unieke strategie-aanpak. Bij Speak zetten we onze ervaring in om bedrijven echt een stap vooruit te brengen. Wij zijn van mening dat de software voor onze opdrachtgevers moet werken en niet andersom.

Windows applicaties

Als je er met standaard software even niet uit komt, bieden wij de oplossing. Bij ons kun je namelijk een applicatie voor Windows op maat laten maken. Denk bijvoorbeeld aan financiële programma's, relatiemanagement software en meer. Een applicatie op maat: waar gebruik je dat voor? Er zijn bepaalde situaties waarin bijvoorbeeld je CMS systeem niet genoeg functionaliteiten bevatten om al je wensen in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat je jouw webshop wilt koppelen aan je kassa en software uit je productieproces. In dat geval kunnen wij een applicatie ontwikkelen die tussen alle systemen in geplaatst wordt en als een soort verkeersregelaar fungeert. De data uit de webshop kan dan bijvoorbeeld een voorraad getal in de kassa bijwerken. Daar bouwen wij maatwerk applicaties voor!

Hoe nu verder?

Wij bouwen applicaties in verschillende talen. Zo weten wij zeker dat we jou altijd kunnen helpen met de juiste applicatie. Uiteraard bieden we als technisch partner ook technisch applicatiebeheer en hosting. Door je software, na oplevering, door ons te laten beheren, kies je voor gemak en continuïteit. Nieuwsgierig wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.