Het ontwikkelen van software op maat eist een scherpe blik, technische know-how en een unieke strategie-aanpak.

Efficiënte bedrijfsvoering, krachtige rapportages en tijdsbesparing

Het ontwikkelen van software op maat eist een scherpe blik, technische know-how en een unieke strategie-aanpak. Bij Speak zetten we onze ervaring in om bedrijven echt een stap vooruit te brengen. Wij zijn van mening dat de software voor onze opdrachtgevers moet werken en niet andersom.

Efficiëntie door software op maat

Als je er met standaard software even niet uit komt, bieden wij de oplossing. Bij ons kun je namelijk software op maat laten maken. Denk bijvoorbeeld aan financiële programma's, relatiemanagement, koppelingen, software en meer. Een applicatie op maat: waar gebruik je dat voor? Er zijn bepaalde situaties waarin bijvoorbeeld je CMS systeem niet genoeg functionaliteiten bevatten om al je wensen in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat je jouw webshop wilt koppelen aan je kassa en software uit je productieproces. In dat geval kunnen wij een applicatie ontwikkelen die tussen alle systemen in geplaatst wordt en als een soort verkeersregelaar fungeert. De data uit de webshop kan dan bijvoorbeeld een voorraad getal in de kassa bijwerken. Daar bouwen wij maatwerk applicaties voor!

Wij zijn van mening dat de software voor onze opdrachtgevers moet werken en niet andersom.

Gebruiksvriendelijke software laten maken

Bij Speak ligt onze daadkracht in het maken van efficiënte software. Onze vakspecialisten zijn experts in het creëren van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke platforms. Bij het bouwen van jouw software zorgen we er dus niet alleen voor dat deze visueel aantrekkelijk is - we creëren tevens een optimale beleving voor de gebruiker. Kortom, we houden rekening met alle aspecten om jouw software zo goed mogelijk te laten presteren.

Gardena Quote V2
Quote mark
De goede samenwerking tussen GARDENA en Speak heeft geresulteerd in een applicatie, die een duidelijke stap voorwaarts betekent ten opzichte van de vorige oplossing en waar we weer een aantal jaar mee vooruit kunnen. De interface is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor klanten moeiteloos hun weg vinden in het aanvragen van onze promoties. De efficiëntie van het backoffice portaal heeft de verwerkingstijd aanzienlijk verkort, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid en minder werkdruk bij ons personeel.

Alwin van der Pluym,
Marketing, Communicatie & PR | Husqvarna Nederland BV - GARDENA Division

Koppelingen

Door het realiseren van koppelingen kunnen wij de functionaliteiten van jouw externe systemen integreren in jouw software. Hiermee kun jij veel efficiënter werken. Denk aan koppelingen met CRM-systemen (Salesforce, Microsoft Dynamics), ERP-systemen (Exact, Afas), recruitmentsystemen (zoals EasyCruit Visma) of overheid- en onderwijs gerelateerde systemen (zoals DigiD, CAMBO en Studielink).

Daarom Speak

  • .NET specialist sinds 2001
  • Alle expertises in huis
  • Maatwerk en koppelingen
  • Umbraco Gold Partner
  • Google Partner
Visual

Hoe nu verder?

Wij bouwen software op basis van Microsoft .NET. Zo weten wij zeker dat we jou altijd kunnen helpen met de realisatie van professionele software.

Uiteraard bieden we als technisch partner ook technisch applicatiebeheer en hosting. Door je software, na oplevering, door ons te laten beheren, kies je voor gemak en continuïteit. Nieuwsgierig wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Let's Speak
Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Rutger helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!