Narrowcasting hardware

Narrowcasting hardware

Voor een succesvolle narrowcasting omgeving heb je goede en betrouwbare hardware nodig. Hardware welke er niet alleen professioneel uitziet, maar bovenal goed werkt! Wij adviseren welke hardware nodig is en als Gold partner van Philips en Pro partner van Sony leveren wij alleen hoogwaardige kwaliteit.

Visual

Topkwaliteit displays en players

Voor professionele en betrouwbare narrowcasting is goede hardware noodzakelijk. Als Gold Partner van Philips en Pro Partner van Sony leveren wij hardware van hoge kwaliteit. Hardware dat goed werkt en jaren mee kan.

 

De meeste displays hebben tegenwoordig geen losse media player meer nodig: de software die wij gebruiken is namelijk geïntegreerd in het display zelf (System On a Chip). Dit bespaart jou kosten én onderhoud. Heb je wel een losse player nodig? Geen probleem: ook deze kunnen wij leveren. 

 

Alle geleverde hardware kan op afstand worden overgenomen door onze supportafdeling indien nodig. Ideaal wanneer je ook zelf niet aanwezig bent op locatie.

Installatie van hardware

Naast de aanschaf van hardware verzorgen we ook graag de configuratie en installatie van de displays en players.

Elke situatie en locatie is uniek en vraagt om een doordachte aanpak. Wij werken samen met gerenommeerde en gecertificeerde installatiepartners en ontzorgen je ook hierbij volledig.

Ook voor outdoor oplossingen en displays met vandaalbestendige behuizingen ben je bij ons aan het juiste adres. 

Narrowcasting hardware door Speak
Chrispolder
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Chris helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!