Narrowcasting in de zorg

Effectief en altijd actueel

Voor ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, apotheken of andere zorginstellingen is narrowcasting dé ideale manier om belangrijke informatie te verspreiden. 

Visual

Altijd op de hoogte

Met behulp van een narrowcastingsysteem zijn patiënten, bezoekers én medewerkers altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je zorgorganisatie! Informeer medewerkers over interne zaken of geef informatie over kamerbezetting en welke artsen waar ingezet zijn. Verhoog de zelfredzaamheid en tevredenheid van bezoekers door  bijvoorbeeld actuele wachttijden te tonen. Zet interactieve narrowcasting zuilen in bij bewegwijzering of toon de bezetting van  vergaderruimtes met real-time data rechtstreeks uit pakketten zoals Microsoft Exchange, Google Calendar, Office 365, Topdesk etc. Het inzetten van narrowcasting draagt bij aan een positieve ervaring voor zowel bezoekers alsmede de mensen uit je eigen organisatie.

Schipholborden

Schipholborden

Een specifieke toepassing van narrowcasting in de zorg is  een 'Schipholbord'. Dit is een overzicht display waar alle behandelruimtes inclusief (patiënt) bezetting getoond wordt. Het overzicht is voorzien van herkenbare kleurcodering om urgentie aan te tonen, er is te zien wat de reden van opname is en welke arts(en) en verpleegkundigen eraan zijn toegewezen. Het werken met narrowcasting schipholborden bevordert de communicatie wat de prestaties van het team ten goede komt. Wil je data rechtstreeks vanuit externe pakketten zoals HiX of Epic? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Chrispolder
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Chris helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!