Narrowcasting voor sportclubs en verenigingen

Effectief bezoekers informeren

Ook voor sportclubs, fitnesscentra en (sport)verenigingen bieden de narrowcasting displays talloze mogelijkheden! Zo kun je gemakkelijk en snel bezoekers informeren over de openingstijden, sportuitslagen, acties en aankomende evenementen.

Visual

Narrowcasting displays kunnen bij allerlei verenigingen of sportclubs worden ingezet om de communicatie richting leden en publiek te verbeteren. Gebruik interactieve displays met touch functionaliteit om het nog interactiever te maken. Wij helpen je graag de juiste keuzes hierin te maken en ontzorgen je van a tot z.

 

Enkele voorbeelden van narrowcasting toepassingen bij (sport-)verenigingen zijn:

 

  • Programma's, uitslagen en standen integreren
  • Acties
  • Prijslijsten
  • Openingstijden
  • Nieuwe leden welkom heten

Extra inkomsten genereren

Narrowcasting is zeer geschikt om adverteerders een medium te bieden om hun boodschap over te brengen. Hiermee kun jij reclame-inkomsten voor je club kunt genereren. Op deze manier is de investering van jouw Narrowcastingsysteem snel terugverdient en profiteer jij van alle voordelen.

Met de standaard aanwezige proof-of-play functionaliteit, heb je inzage in essentiële informatie voor wat betreft het aantal vertoningen per pagina gedurende een specifieke periode.  

Chrispolder
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Chris helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!