Narrowcasting In De Zorg

Narrowcasting in de Zorg

Voor ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, apotheken of andere zorginstellingen is narrowcasting dé ideale manier om belangrijke informatie te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan actuele wachttijden, belangrijke mededelingen, reserveringen van vergaderruimtes of andere animaties of video's.

Altijd op de hoogte

Met behulp van een narrowcastingsysteem zijn patiënten, bezoekers én medewerkers altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je zorgorganisatie! De schermen kunnen worden opgehangen in operatiekamers, wachtruimtes, recepties of kantines. Ook kunnen de schermen worden ingezet voor een dynamische bewegwijzering. Het inzetten van narrowcasting schermen draagt bij aan een positieve ervaring voor bezoekers en de patiënten. 

Hoe nu verder?

Denk je er aan om narrowcasting van ons af te gaan nemen of ben je nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?

Terug naar het overzicht
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.