Schaalbaar online bestelportaal voor Health2Work

 

 

Klant Health2Work Oplossing

Met een schaalbaar online bestelportaal helpt Health2Work haar klanten en diens medewerkers bij het ergonomisch (thuis)werken. 

Bekijk resultaat
Project voor Health2Work

Online bestelportaal voor gezonde thuiswerkplekken

Voor Health2Work, één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland, realiseerden wij een schaalbaar online bestelportaal. Nu thuiswerken veel vaker voorkomt, willen werkgevers hun medewerkers gemotiveerd en gezond houden. Het faciliteren van een gezonde thuiswerkplek is hierin essentieel.

Schaalbaar online bestelportaal

Speak realiseerde voor Health2Work een schaalbare oplossing, waarmee het bedrijf op eenvoudige wijze online bestelportalen op kan zetten voor haar opdrachtgevers. Elke klant van Health2Work kan een eigen portaal krijgen dat volledig in de huisstijl van deze opdrachtgever kan worden gepersonaliseerd. Door middel van een multi-store omgeving kan Health2Work deze klantomgevingen zelf inrichten en voorzien van de gewenste producten. Op deze manier kan Health2Work een tijdsbesparing in het inkoopproces realiseren voor haar klanten en diens medewerkers de vrijheid bieden om te kiezen uit een vooraf afgestemd kwalitatief productaanbod.

01 H2w Slider 1280X840
H2w Intro 1680X1100px

Cadeaubonnen en betalingsmogelijkheden

Opdrachtgevers van Health2Work kunnen met deze oplossing hun medewerkers een tegoed aanbieden dat, middels digitale tegoedbonnen, besteed kan worden aan ergonomische middelen voor een thuiswerkplek in het online bestelportaal. Deze  tegoedbonnen met vouchercode worden automatisch gegenereerd nadat opdrachtgevers een dataset aanleveren via een beveiligde omgeving. De medewerkers ontvangen direct via e-mail een tegoedbon met vouchercode die gebruikt kan worden gedurende het afrekenproces. In het geval dat de medewerker bij het bestellen het tegoed overschrijdt, dan kan het resterende bedrag via iDeal betaald worden of kan er gekozen worden om het bedrag achteraf te betalen.

H2w Hero 1920X600px
Quote mark
Het werkt erg prettig samen met Speak. Speak heeft voor ons meerdere websites en webshops gemaakt. Het samenwerken met Speak heb ik als erg prettig ervaren. Speak schakelt snel, is lekker informeel en doet aan gedegen projectmanagement.

Heine de Bruin,
Algemeen directeur Health2Work

Het resultaat

Met een paar eenvoudige handelingen kan Health2Work een bestelportaal genereren voor een nieuwe opdrachtgever. Met de schaalbare e-commerce oplossing voorzien zij een groeiend aantal opdrachtgevers van een eigen bestelportaal voor het bestellen van ergonomische producten direct bij Health2Work. Het bespaart tijd voor opdrachtgevers in het inkoopproces en geeft hun medewerkers de vrijheid om te kiezen uit een kwalitatief productaanbod.

Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Rutger helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!