Header Esther H2W
Header Esther H2W

Schaalbare e-commerce oplossing voor Health2Work

Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland. Nu veel medewerkers thuis blijven werken willen werkgevers hun medewerkers gemotiveerd en gezond houden. Het faciliteren van een gezonde thuiswerkplek is hierin essentieel. Speak mocht voor deze ergonomie- en thuiswerkplekkenspecialist aan de slag.

 

De uitdaging 

Health2Work heeft Speak gevraagd om een schaalbare e-commerce oplossing te ontwikkelen zodat het bedrijf op eenvoudige wijze online bestelportalen op kan zetten voor haar opdrachtgevers. Op deze manier wil Health2Work een tijdsbesparing in het inkoopproces realiseren voor haar klanten en diens medewerkers de vrijheid bieden om te kiezen uit een vooraf afgestemd kwalitatief productaanbod.

De schaalbare oplossing 

Speak realiseerde voor Health2Work een schaalbare oplossing in de vorm van een online bestelportaal. Hierin kan elke klant van Health2Work een eigen portaal krijgen dat volledig in de huisstijl van deze opdrachtgever kan worden gepersonaliseerd. Door middel van een multi-store omgeving op basis van nopCommerce kan Health2Work deze klantomgevingen zelf inrichten en voorzien van de gewenste producten.

Productenbeheer

Producten met alle relevante informatie kunnen eenvoudig worden beheerd met nopCommerce en worden toegekend aan alle of juist specifieke webshopportalen van de opdrachtgevers. Op die manier kan per opdrachtgever worden gekozen welke producten voor haar medewerkers beschikbaar moeten zijn en besteld kunnen worden.

Cadeaubonnen en betalingsmogelijkheden

Verder kunnen de opdrachtgevers van Health2Work met deze oplossing haar medewerkers een tegoed aanbieden dat, middels tegoedbonnen, besteed kan worden aan ergonomische middelen voor een thuiswerkplek in het online bestelportaal. Deze cadeaubonnen worden automatisch gegenereerd nadat opdrachtgevers een dataset aanleveren via een beveiligde omgeving. De medewerkers ontvangen direct via e-mail een vouchercode die gebruikt kan worden gedurende het afrekenproces.

In het geval dat de medewerker bij het bestellen het tegoed overschrijdt, dan kan het resterende bedrag door middel van iDeal betaald worden of kan er gekozen worden om het bedrag achteraf te betalen.

Het resultaat

Met een paar eenvoudige handelingen kan Health2Work een bestelportaal generen voor een nieuwe opdrachtgever. Met de schaalbare e-commerce oplossing voorzien zij een groeiend aantal opdrachtgevers van een eigen bestelportaal voor het bestellen van de ergonomische producten direct bij Health2Work.

De mogelijkheden

Onze mogelijkheden onder andere voor e-commerce oplossingen zijn eindeloos en zijn daarom ook altijd op maat. Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Prev Vivet
Vivet
Klantenportaal
Prev FH Klantenportaal
Fryslân Homes
Kandidatentool
Prev Middelwijk (1)
Middelwijk
Webshop en App
SPAN Thumb 01
SPAN Groothandel
Scan en bestel App
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.