Boost je webshop met Umbraco Commerce.

Umbraco Commerce, verander jouw online webshop ervaring

Bij Speak specialiseren we ons in het transformeren van e-commerce met Umbraco Commerce, het toonaangevende uitbreidingsplatform voor het Umbraco CMS. Dit systeem is ontworpen om jouw online verkoopproces niet alleen te vereenvoudigen maar ook significant te versterken. Als #1 CMS in de Emerce100 en gebruikt door topbedrijven zoals Microsoft, ING en Renault, biedt Umbraco als open source CMS de perfecte mix van gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en flexibiliteit.

Vraag gratis adviesgesprek aan!
Visual

Ontdek wat Umbraco Commerce voor jou kan doen

Met functies die zijn afgestemd op jouw zakelijke behoeften, zorgt Umbraco Commerce voor:

 

  • Geoptimaliseerd Orderbeheer: Een intuïtieve interface om bestellingen efficiënt te beheren.

  • Diepgaande Analytics: Cruciale inzichten voor een strategisch verkoopbeleid.

  • Diverse Betalingsopties: Naadloze integratie met verschillende betaalproviders.

  • Flexibele Kortingsmogelijkheden: Creëer aantrekkelijke promoties en stimuleer verkopen.

  • Wereldwijde Bereikbaarheid: Multi-valuta en meertalige ondersteuning voor een internationaal publiek.

Umbraco Commerce is gebaseerd op Microsoft's .NET-framework, bekend om zijn snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Aangepast, Gebruiksvriendelijk en Veilig

Elk aspect van Umbraco Commerce is ontworpen met jouw succes in gedachten. Dit platform biedt een veilige, responsieve en gepersonaliseerde online winkelervaring. Dankzij een uitgebreide verzameling plug-ins en extensies, kunnen wij jouw digitale platform volledig naar wens aanpassen. Als Umbraco Gold Partner en .NET specialist sinds 2001 onderscheiden wij ons door onze diepgaande expertise, laat ons je helpen om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen met de kracht van Umbraco Commerce. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk vrijblijvend adviesgesprek of een demo van Umbraco Commerce.

Wat onze klanten over ons zeggen

8.6/10 gebaseerd op 47 reviews. 100% beveelt Speak aan
Ik ben erg tevreden.
Ik ben erg tevreden over de webapplicatie en backoffice portaal die Speak voor ons heeft gerealiseerd. De interface is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor klanten moeiteloos hun weg vinden in het aanvragen van onze promoties. De efficiëntie van het backoffice portaal heeft de verwerkingstijd aanzienlijk verkort, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid en minder werkdruk bij ons personeel. De goede samenwerking tussen GARDENA en Speak heeft geresulteerd in een applicatie, die een duidelijke stap voorwaarts betekent ten opzicht van de vorige oplossing en waar we weer een aantal jaar mee vooruit kunnen.
Alwin van der Pluym Husqvarna
15-03-2024
Door goed meegedacht te hebben, mag het resultaat er zeker zijn.
Dankzij het team van Speak hebben we nu een moderne, frisse en gebruiksvriendelijke website die perfect past bij de identiteit van ons. De complete re-styling heeft onze online uitstraling naar een hoger niveau getild. De laadtijd van de nieuwe website is indrukwekkend snel en het design team heeft onze wensen heel goed vertaald naar een dynamisch design. Een resultaat waar we trots op zijn!
Anita Bosman Ross Tucker
04-10-2023
Het werkt erg prettig samen met Speak.
Wij hebben een zeer fijne samenwerking gehad met Speak. We hebben onze nieuwe webshop laten ontwikkelen en hebben een tijdje de online marketing door Speak laten uitvoeren. We werden veel betrokken bij het proces, wat ik erg fijn vond. Ook hebben we een goede training gehad van het nieuwe CMS systeem, zodat alle medewerkers met het systeem overweg konden voordat we live gingen. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken!
Margo Meijerink De Vos Verf
20-04-2023
Rutger Blauwe Muur
Klaar om je e-commerce naar een hoger niveau te tillen?

Neem nu contact op met Rutger. In een vrijblijvend adviesgesprek verkennen we hoe Umbraco Commerce jouw bedrijf kan transformeren. Je ontvangt hierna een offerte op maat.