Speak is silver partner van Channable

Goed nieuws voor het einde van het jaar: wij zijn officieel gepromoveerd van 'normaal' partner naar silver partner van de ultieme feed managementtool Channable! Dit betekent dat wij een bijdrage leveren aan de optimalisatie en verdere ontwikkeling van Channable. Ook betekent dit partnerschap dat wij voldoende kennis en ervaring in huis hebben om sterke campagnes op te zetten. Redenen genoeg op dit goede nieuws met jullie te delen.

Wat doet Channable?

Als je een webshop hebt en je wil je producten doorsturen naar vergelijkingssites, dan dien je een op maat gemaakt feed aan te leveren. Channable is dé tool waarmee je gemakkelijk een product feed kan doorsturen naar meer dan 1000 aangesloten netwerken. Van Bol.com tot aan Beslist.nl, Marktplaats.nl en niet te vergeten Google Shopping. Is er een product (tijdelijk) uit voorraad? Producten in de productfeed worden, door het instellen van regels, automatisch door Channable gepauzeerd en weer geactiveerd wanneer deze voorraad is aangevuld.

Naast deze handige functionaliteiten gebruiken wij het ook voor het creëren van extra tekst- en shoppingcampagnes in Google Ads. Dankzij de vele data-koppelingen en groeperingen, kunnen we extra campagnes inzetten gericht op specifieke producten en producteigenschappen. Waarbij advertenties actuele prijs en voorraad. Ook kunnen we deze campagnes dagelijks laten updaten aan de hand van de behaalde resultaten en het beschikbare assortiment. Deze op maat-aanpak zorgt voor maximaal resultaat per campagne en een optimale inzet van je advertentiebudget. Bij Speak zijn we groot fan van Channable!

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bij Speak zijn wij compleet overtuigd van de toegevoegde waarde van Channable voor webshops. Heb jij zelf ook een webshop? Dan is Channable een onmisbare tool binnen je online marketing strategie! Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden én een gericht advies.