Meer omzet door adverteren in zoekmachines.

Wat is Search Engine Advertising (SEA)?

Search Engine Advertising (SEA) gaat om adverteren in zoekmachines. Je betaalt om advertenties te plaatsen in de zoekresultaten van Google, Bing, Yahoo of andere zoekmachines. Deze verschijnen bovenaan de resultatenpagina. Kosten worden berekend op basis van klikken (CPC) of vertoningen. Het doel van SEA is om meer verkeer naar je webshop of website te trekken en conversies te genereren. Daarnaast vergroot het de naamsbekendheid van je bedrijf. Bij Speak zijn we gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van effectieve SEA-campagnes. Onze deskundige marketeers zorgen ervoor dat jouw advertenties maximaal rendement opleveren. Wil je weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien met SEA?

Plan een gratis adviesgesprek
Visual

Voordelen van SEA advertising bij Speak

Maar liefst 98% van de Nederlanders begint zijn of haar zoektocht via een zoekmachine als Google of Bing. Daarbij blijkt in de praktijk dat 60 tot 80% van de zoekenden klikt op één of meerdere advertenties tijdens haar beslissingsproces. Echter, om echt succesvol te zijn, moeten de advertenties zorgvuldig en strategisch worden ingericht. Zonder de juiste aanpak kunnen ze je namelijk veel tijd en geld kosten. Werk samen met een expert en ontdek de voordelen:

 

  • Focus op rendement: Geen loze beloftes, maar doelgerichte campagnes die op maat zijn ingericht en afgestemd op jouw doelstellingen. Wij vertrouwen niet blind op automatische biedstrategieën, maar zetten hard werken en expertise in om het maximale resultaat te behalen. 

  • Gecertificeerde professionals: Ons team bestaat uit ervaren, gecertificeerde Google & Bing Ads specialisten met meer dan 15 jaar ervaring.

  • Specialisatie in meerdere campagnes: Gespecialiseerd in Performance Max, Search, Mobile, Display, Remarketing én Shopping campagnes voor een veelzijdige aanpak.

  • Volledige transparantie: Volledige inzage en toegang tot jouw advertentie-accounts, zodat je altijd op de hoogte bent van de prestaties.

  • Resultaatgerichte samenwerking: Heldere rapportages en nauwe samenwerking om jouw doelen te bereiken.

Als erkende experts in online marketing, helpt Speak jouw bedrijf met het opzetten en optimaliseren van doeltreffende SEA-campagnes.

Waarom kiezen voor Speak?

Wij verzekeren dat je met Speak de juiste keuze maakt. Speak is gecertificeerd Partner van Google Ads, Microsoft Ads en Channable en heeft ruim 15 jaar ervaring. Onze online marketeers zetten zich in voor een prettige en succesvolle lange termijn samenwerking met als focus je doelstellingen en een optimaal netto resultaat. Oftewel: jouw succes is ons succes! We begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom werken we nauw samen met jou om een strategie te ontwikkelen die aansluit op jouw specifieke doelstellingen. Onze online marketingspecialisten houden zich o.a. bezig met Search Engine Advertising (SEA), Search Engine Optimization (SEO) en Social Media Advertising.

We gaan graag met je in gesprek om door te nemen hoe het ervoor staat met je huidige campagnes, wat de resultaten zijn en waar wij verbeteringsmogelijkheden zien. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

8.6/10 gebaseerd op 49 reviews. 100% beveelt Speak aan
Ik ben erg tevreden.
Ik ben erg tevreden over de webapplicatie en backoffice portaal die Speak voor ons heeft gerealiseerd. De interface is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor klanten moeiteloos hun weg vinden in het aanvragen van onze promoties. De efficiëntie van het backoffice portaal heeft de verwerkingstijd aanzienlijk verkort, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid en minder werkdruk bij ons personeel. De goede samenwerking tussen GARDENA en Speak heeft geresulteerd in een applicatie, die een duidelijke stap voorwaarts betekent ten opzicht van de vorige oplossing en waar we weer een aantal jaar mee vooruit kunnen.
Alwin van der Pluym Husqvarna
15-03-2024
Het werkt erg prettig samen met Speak.
Wij hebben een zeer fijne samenwerking gehad met Speak. We hebben onze nieuwe webshop laten ontwikkelen en hebben een tijdje de online marketing door Speak laten uitvoeren. We werden veel betrokken bij het proces, wat ik erg fijn vond. Ook hebben we een goede training gehad van het nieuwe CMS systeem, zodat alle medewerkers met het systeem overweg konden voordat we live gingen. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken!
Margo Meijerink De Vos Verf
20-04-2023
Door goede samenwerking weer een TOP resultaat gerealiseerd!
Na eerdere positieve ervaringen met Speak, besloten om hen de opdracht te geven om onze nieuwe boekingswebsite te bouwen. Er is op een oplossingsgerichte manier meegedacht gedurende het proces, met een prachtige, functionele website als eindresultaat.
Marco Roest De Driesprong Yachtcharters B.V.
29-03-2024
Eelke
Klaar om jouw SEA-strategie naar een nieuw niveau te tillen?

Neem contact op met Eelke om jouw online aanwezigheid te versterken en je bedrijf te laten groeien met gerichte zoekmachine advertenties. Kies voor een partner die jouw ambities begrijpt.