Fryslanhomes Featured
Mc Fryslanhomes Marketing

Speak is mede verantwooderlijk voor ons huidige succes

Fryslân Homes is geen traditionele makelaar maar de enige echte Friese specialist als het gaat om het verkopen of verhuren van woningen. Als makelaar hebben ze een verfrissende kijk en moderne aanpak op de woningmarkt.

Een nieuw Fries merk

Voor het opstarten van het nieuwe merk “Fryslân Homes” werd er nadrukkelijk gezocht naar een full service bureau met provinciale bekendheid en expertise op het gebied van online en offline marketing. Speak realiseerde het logo-ontwerp, de ontwikkeling van de websites, de uitvoering van alle online marketing campagnes en ondersteuning bij offline promotie.

Effectieve marketingcampagnes

Dankzij doelgerichte campagnes via zoekmachines, social media en mailingen heeft Fryslân Homes inmiddels een sterke naamsbekendheid opgebouwd in de markt. Woningverhuurders en -verkopers weten Fryslân Homes steeds vaker te vinden. Daarnaast is Speak zeer actief bij het promoten van woningen in de verkoop. Dankzij slimme, effectieve campagnes worden te koop staande woningen snel verkocht.

Marco de Leeuw: "Prima partij, to the point en kundig. We zijn al jaren klant: van logo-ontwerp, website bouw en onderhoud tot aan executie in SEO en SEA. We zien Speak mede verantwoordelijk voor ons huidige succes in de markt.''

 

Baby Luiers Onlineluiers
Onlineluiers.com
Online marketing
Radiatoraanbiedingen preview
Radiatoraanbiedingen
Online marketing
Ijzershop Thumb 02
IJzershop
Online marketing
Deboerdental Thumb
De Boer Dental
Online marketing
Intersportdeleeuw Thumb
Intersport De Leeuw
Online marketing
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.