Op maat gemaakte webshop die voldoet aan gebruikservaring, efficiëntie en veiligheid.

Klant Ziekenhuis Nij Smellinghe - CvSF Oplossing

Ontwikkelen van de webshop voor Centrum voor Specialistische Farmacie (CvSF), onderdeel van Ziekenhuis Nij Smellinghe met een snelle, gebruiksvriendelijkere en veiligere online ervaring die voldoet aan de meest recente beveiligingsnormen.

Bekijk resultaat
Project voor Ziekenhuis Nij Smellinghe - CvSF

E-commerce oplossing voor de zakelijke markt

Bij het Centrum voor Specialistische Farmacie (CvSF) kunnen zakelijke klanten (B2B) zoals apothekers terecht voor het bestellen van magistrale bereidingen. Ook kan men hier terecht voor overige producten en diensten, onder andere op het gebied van complexe farmacotherapie en baxtermedicatie. Het CvSF levert zowel binnen als buiten Nij Smellinghe specialistische farmaceutische dienstverlening.

 

Toekomstbestendige B2B webshop

Het vervangen van de Magento-webshop en nieuwe benadering van de markt, was voor Ziekenhuis Nij Smellinghe de aanleiding om Speak de opdracht te gunnen om een toekomstbestendige webshop te ontwikkelen. De webshop moet niet alleen professioneel en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook voldoen aan de strikte veiligheidsnormen en regelgeving van de ziekenhuisomgeving. Met een unieke mix van Umbraco CMS en Umbraco Commerce, werd een op maat gemaakte oplossing ontwikkeld met veel flexibiliteit, gebruiksgemak en strikte beveiliging.

Cvsf Slider1
Cvsf Slider2
Cvsf Slider3

Samenwerking

Door een intensieve ontwerpfase en technische uitvoering werd een responsieve, snelle en veilige webshop gecreëerd in Umbraco Commerce. Belangrijke veiligheidsfuncties zoals SSL-certificering en AVG-compliance werden geïmplementeerd, terwijl snelle laadtijden en geavanceerde beveiligingsmaatregelen de integriteit van gebruikersgegevens en transacties garandeerden. De snellere en verbeterde performance van de webshop blijkt ook wel uit de Google Web Vitals score van 90+ op mobiel. De webshop van CvSF kent daarnaast een aantal unieke kenmerken welke Speak realiseerde binnen de e-commerce oplossing.

  • Eenvoudige registratie en acceptatie van nieuwe klanten
  • Aanbod is direct inzichtelijk, bestellen van producten alleen mogelijk met een account
  • Aanvullende beveiliging door het toepassen van 2FA
Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!