Direct leads/omzet dankzij Online Marketing

Je hebt een website maar bent niet tevreden met het aantal leads of met de omzet. Eén van de meest voorkomende redenen hiervan is gebrek aan tijd en kennis op het gebied van online marketing. Speak heeft wel de tijd en kennis en wij willen jou hier natuurlijk graag bij helpen! 

 • Google AdWords
 • zoekmachine optimalisatie
 • Social Media
 • Google Analytics

Speak bereikt jouw doelgroep

Met diverse online marketingmiddelen kunnen wij jouw gewenste doelgroepen benaderen. Ieder marketingmiddel heeft zijn eigen voor- en nadelen. Daarom is het belangrijk vooraf te weten wie je wilt bereiken en wat voor boodschap bij deze doelgroep getoond moet worden. Afhankelijk van het gestelde doel gaan wij samen met jou aan de slag! De online middelen worden afgestemd, opgezet en ingericht. Dit resulteert vaak tot een betere online zichtbaarheid. Een betere online zichtbaarheid levert vaak een hogere naamsbekendheid op, een hogere naamsbekendheid levert meer leads en/of omzet voor jouw onderneming, de bestaande leads en klanten als klant houden draagt nog meer bij, etc.

Wat het doel ook is, wij zorgen samen met jou voor de perfecte online campagne!

Van offline advertenties naar krachtige online advertentieplatformen

Of jouw doelgroep zich nou oriënteert of specifiek op zoek is naar jouw dienst of product op het internet. Het gaat om het moment waarop jouw bedrijfsnaam prominent in beeld moet zijn bij de juiste doelgroep op het juiste moment. Dit is mogelijk met online adverteren. Speak regelt dit voor jou! Of het nou gaat om zoekmachine advertenties, advertenties op informatieve websites of sociale media kanalen. We zorgen ervoor dat je er bij staat, wanneer het er toe doet!

Een leuke bijkomstigheid is dat je vooraf geen torenhoge reclamekosten hoeft te betalen zonder te weten wat je kan verwachten. Prettig dus voor jou als adverteerder. Bij online advertenties betaal je namelijk alleen per klik of per vertoning. Deze vertoningen en resultaten zijn allemaal inzichtelijk, net als het effect! Als je vandaag begint met online adverteren kan je vandaag al meer leads of omzet generen! Bekijk onze online advertentiediensten: 

Hoger in zoekmachines

Als ondernemer heb je ongetwijfeld een website, je ontkomt er niet meer aan. Deze website is (als het goed is) ook gevonden door de zoekmachines. Maar hoeveel waarde hechten de zoekmachines aan jouw website? Staat de website wel bij de eerste zoekresultaten of komt de website helemaal niet naar voren? Speak helpt jouw website beter te laten scoren in zoekmachines. Wij houden ons druk bezig met de: TechniekZoekwoordenTitelsMedia en Gebruikersvriendelijkheid van jouw website. Laat ons vrijblijvend een advies schrijven voor jouw website op het gebied van zoekmachine-optimalisatie.

Meten is weten

Op het moment dat wij gaan helpen met online adverteren of zoekmachine optimalisatie implementeren wij standaard het statistiekenpakket Google Analytics in jouw website. Hiermee kan gemeten worden wat bezoekers doen op de website, hoeveel bezoekers er zijn en hoe bepaalde campagnes presteren. Met behulp van deze statistieken kunt u vervolgens een online strategie formuleren en verbeteringen aanbrengen. Op deze manier kan je nog meer omzet, leads of contactmoment uit de website of webshop halen. 

Zelf als een professional adverteren of optimaliseren?

Wil je niet dat wij jouw campagnes of website optimaliseren maar heb je zelf nog niet genoeg kennis in huis? Dan kunnen wij jou trainen! Na een aantal trainingen kan je helemaal zelf aan de slag met AdWords, Analytics of zoekmachine-optimalisaties.  Speak transformeert je naar een online marketeer met slechts een aantal trainingen

Online Marketing Cases
 • Pansite Nederland Magento webshop
  Limburgia
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
 • Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
  Wordpress website voor Mavasol
  Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen
  Werktijd Uitzendburo
 • Magento webshop Misenta
  Balanza
  Olea Hof
 • Bacardi Nederland
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  SmiLease
  Filtersbestellen Magento webshop
 • De Friese Wouden
  Intersport de Leeuw
  Google Adwords Campagne voor Verkoopjetruck.nl
  Online marketing voor SolidoMano
 • Adwords & Google Shopping voor De Boer Dental
  Solar Systemen