Effectieve online marketing campagnes

Een goede website of webshop kan tegenwoordig niet meer zonder slimme online marketing. Je wilt online zichtbaar zijn en meer klanten werven uit die zichtbaarheid. Maar hoe ga je dat aanpakken: ga je zelf aan de slag of wil je de online marketing uitbesteden? Bij Speak hebben we ervaren, gecertificeerde online marketeers in huis die jouw organisatie graag helpen te groeien!

 • online marketing campagnes strategie friesland

Het bepalen van een online marketing strategie

Bij Speak helpen we organisaties graag bij het bepalen van een effectieve en creatieve online marketingstrategie. We hebben ervaring met het opzetten, beheren en optimaliseren van diverse online marketingkanalen in diverse branches. Bijvoorbeeld: 

Afhankelijk van jouw doelstellingen en budget, onderzoeken wij het zoekgedrag van jouw doelgroep en geven wij jou doelgericht advies over de juiste online marketing strategie. We denken graag met je mee.

Laat je vrijblijvend adviseren door onze specialisten

Wil jij ook graag een effectieve online marketing strategie die de ambities van jouw bedrijf waarmaakt? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat jouw wensen en doelstellingen horen voor een online marketing strategie op maat!

Online Marketing Cases
 • Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  Balanza
  Adwords & Google Shopping voor De Boer Dental
  Intersport de Leeuw
 • SmiLease
  Filtersbestellen Magento webshop
  Olea Hof
 • Bacardi Nederland
  Online marketing voor SolidoMano
  Google Adwords Campagne voor Verkoopjetruck.nl
  De Friese Wouden
 • Limburgia
  Wordpress website voor Mavasol
  Beregeningsspecilast Magento webshop
 • Werktijd Uitzendburo