Google Ads Uitbesteden
Marketing 992X800px


Succesvol adverteren op Bing via Bing Ads (SEA)

Adverteren op zoekmachine Bing? Het adverteren op Bing wordt nog niet altijd als prioriteit gezien binnen de online marketing strategie van bedrijven. Gezien het feit dat het marktaandeel van deze zoekmachine ten opzichte van Google lager is geen vreemde gedachte. Echter is zoekmachine Bing nog lang niet uitgegroeid in Nederland en daardoor wel degelijk interessant voor bedrijven.

Bing Ads succesvol inzetten

Bing Ads, voorheen Microsoft Ads, is net als Google een online platform waarmee je in de zoekmachine Bing kan adverteren. De advertentiedienst bevat veel overeenkomsten met het advertentiesysteem van Google namelijk het adverteren op zoektermen, het gebruik maken van sitelink-extensies en het opzetten van verschillende search, display en tegenwoordig ook shopping campagnes. De zoekmachine Bing begint een steeds groter marktaandeel te krijgen in Nederland en heeft daarmee ook voor jouw online groei veel potentie.

Voordelen van Bing Ads

Waarom zou je als bedrijf in onze ogen moeten starten met Bing Ads? Wij geven je graag de voordelen waarom jij Microsoft Bing Ads zeker een kans moet geven:

  • Relatief lage concurrentie
  • Lage kosten per klik: gemiddeld 70% lager
  • Hogere conversiepercentage
  • Standaard zoekmachine van Microsoft
  • Groeipotentie en online bereik vergroten

Wanneer adverteren met Bing Ads?

Bing Ads is niet voor iedereen geschikt. Voor het ene bedrijf is dit de heilige graal, voor anderen meer een aanvulling op bijvoorbeeld Google Ads en voor sommigen juist totaal niet geschikt. Of jouw bedrijf wel of niet geschikt is om te adverteren in Bing Ads hangt van een aantal factoren af:

  • Wanneer het lastig is een goed rendement te halen op andere platformen vanwege de hevige concurrentiestrijd op bepaalde zoektermen
  • Het organische verkeer uit Bing levert goede resultaten op, zoals verkopen en contactmomenten. Dit wil je betaalt verder uitbouwen.
  • Je het idee hebt dat er weinig groeimogelijkheden meer zijn binnen andere platformen
  • Jouw doelgroep zich hier bevindt

Doelgerichte campagnes bij Speak

Benieuwd naar de mogelijkheden van Bing Ads voor jouw bedrijf? Kies dan voor Speak. De campagnes van Internetbureau Speak zijn doelgericht en worden speciaal op maat ingericht voor jouw doelgroep. Onze experts hebben jarenlang ervaring om de beste online marketingadviezen en keuzes voor jouw bedrijf te maken. Uiteraard houden wij je altijd op de hoogte van onze gedane werkzaamheden voor jou. Haal meer rendement uit Bing Ads en laat je adviseren door onze experts op het gebied van online marketing! 

Cases
Ijzershop Thumb 02
IJzershop
Online marketing
Deboerdental Thumb
De Boer Dental
Online marketing
Intersportdeleeuw Thumb
Intersport De Leeuw
Online marketing
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.