Social Media Uitbesteden
Online Marketing Bureau Friesland


Facebook adverteren uitbesteden

Facebook is het grootste social media platform over de hele wereld. Uiteraard wil je hier zichtbaar op zijn. Naast het aanmaken van een bedrijfspagina en daar geregeld berichten op posten kun je ook adverteren via Facebook Ads. Alles is mogelijk.

Doelgericht adverteren via Facebook 

Door te adverteren op Facebook kun je een grote en relevante doelgroep bereiken. Mits je natuurlijk precies weet wat je doet. Want weet jij welke advertentiedoelstelling je bijvoorbeeld moet kiezen, wie je doelgroep is, wat effectieve advertenties zijn en welk budget bij jouw online doel past? Er zitten vele gedachtes achter het maken van effectieve Facebookadvertenties. Laat de advertenties dan ook maken door een echte online marketeer met ervaring. Zo benut je elke euro die je in de Facebook Ads campagne stopt op de juiste manier.

Wat kost Facebook adverteren?

De lage budgetten waarmee je kan adverteren in Facebook maakt het heel toegankelijk voor bedrijven. Echter moet je je wel afvragen of je met deze lage budgetten de juiste doelgroep kunt bereiken. Het adverteren in Facebook moet wel genoeg rendement opleveren. Wat adverteren in Google kost bepaal je zelf aan de hand van het stellen van een budget. Vervolgens kies je een biedstrategie en betaal je bijvoorbeeld per klik die je genereert.

Laat Speak adverteren in Facebook Ads

Internetbureau Speak kent de taal van Facebook Ads. Daarmee kunnen we direct gericht adverteren en jouw doelgroep bereiken. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.