Social media marketing

Geen tijd, capaciteit of creativiteit om je social mediakanalen bij te houden? Uitbesteden aan Speak is dé oplossing! Actief zijn op social media is belangrijk om je bereik te vergroten, je conversie te verhogen en je klanttevredenheid te verbeteren. Maar met alleen commerciële berichten, sla je de plank volledig mis. Wij kunnen je helpen om je merk te positioneren. Onze online marketeers zijn dol op social media en kunnen je helpen met het plaatsen van berichten en updates en natuurlijk het bedenken van campagnes en acties! 

Samen bepalen we een social mediastrategie en bepalen we de content marketingstrategie. Dit is belangrijk zodat we je bedrijf, de markt en je klanten beter leren kennen. Aan de hand van rapportages kijken we samen naar de voortgang. Wij beloven je meer klanten, meer omzet én meer winst door professionele social media marketing!

Heb je interesse in het uitbesteden van je social media beheer? Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs om te praten over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte!

 • social media marketing friesland
Cases
 • Olea Hof
  Adwords & Google Shopping voor De Boer Dental
  Wordpress website voor Mavasol
 • Google Adwords Campagne voor Verkoopjetruck.nl
  Limburgia
  De Friese Wouden
 • Werktijd Uitzendburo
  Balanza
  Intersport de Leeuw
  SmiLease
 • Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Filtersbestellen Magento webshop
  Bacardi Nederland
 • Online marketing voor SolidoMano