Extranet laten bouwen? GGZ Friesland ging je voor!

Niet langer is het eenrichtingsverkeer van informatie het belangrijkste uitgangspunt voor de inrichting van een nieuw extranet. Steeds vaker blijken organisaties op zoek te zijn naar een extranet waar samenwerken en kennis delen centraal staat. Zo hebben wij in samenwerking met GGZ Friesland een gloednieuw extranet ontwikkeld: interactief, volledig actueel en voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van techniek!

Herkenbare look en feel

Het nieuwe extranet is ontwikkeld in een herkenbare look en feel van GGZ Friesland en is uiterst gebruiksvriendelijk. Medewerkers kunnen zeer eenvoudig informatie raadplegen, documenten uitwisselen, nieuwsberichten plaatsen en ideeën inbrengen. Het nieuwe extranet is dé manier om de interne communicatie te vergroten en informatie centraal beschikbaar te stellen. En iedereen doet mee; de directie, leidinggevenden en de medewerkers. Iedereen kan nieuwsberichten aanmaken en plaatsen op de kanalen need to know (belangrijk voor de hele organisatie) en nice to know (specifieke aandachtspunten en tips voor iedereen). Door middel van een maatwerk functionaliteit kan worden aangegeven of er wel of juist niet reacties geplaatst kunnen worden door anderen.

Kilometers data doorzoeken

Natuurlijk wordt de hoeveelheid data binnen het extranet straks meer en meer. Om het mogelijk te maken deze grote hoeveelheden data snel te doorzoeken, hebben wij de zoekfunctie Elastic Search gerealiseerd. De zoekfunctie heeft een prominente functie binnen de extranetomgeving en zorgt ervoor dat deze heel eenvoudig in documenten, de kennisbank en de projectenbank kan zoeken. Om de zorg van GGZ Friesland zo goed mogelijk in te richten, zijn bepaalde vormen van zorg onderverdeeld met een eigen merknaam zoals Kinnik, MindUp en Van Andel. Het is 1 extranet geworden maar aan de voorkant hebben alle merken een eigen omgeving. Na inloggen wordt herkend bij welk merk de ingelogde gebruiker werkzaam is. De gebruiker wordt daarna doorgestuurd naar het juiste extranet in hun eigen look en feel.

Een goede match

Ook hebben we een uitdagende maar zeer interessante functionaliteit gebouwd: eenmobiliteitsplatform genaamd Match. Iedereen beweegt is namelijk één van de ambities van GGZ Friesland. Op dit moment hebben de medewerkers lange dienstverbanden en zitten zij langere tijd op dezelfde plaats. Dit kan leiden tot sleur, bore out, verminderde betrokkenheid en uiteindelijk verzuim. Met het platform Match ondersteunt GGZ hun medewerkers met bewegen. Het is namelijk een tool op het extranet waar medewerkers en leidinggevenden vraag en aanbod, op het gebied van mobiliteit, bij elkaar brengen. Medewerkers kunnen via Match verschillende functies en posten bekijken zoals interne vacatures, projecten, hulpvraag naar specifieke kennis, personele ondersteuning of meeloopdagen. Medewerkers van GGZ Friesland krijgen zo eigenaarschap over hun persoonlijke ontwikkeling!

Cases
 • GGZ Friesland
  Persbureau Ameland
  Wieke Wonen
  Vernieuwde website GGZ
 • Kramp
  Holland webwinkel Magento webshop
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  GGZ Friesland
 • NHL Hogeschool
  Centrum voor Specialistische Farmacie
  Wagenborg
 • Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  Succesvol extranet voor GGZ Friesland
  FC-Educatie
  Stichting DBF
 • Adwords & Google Shopping voor De Boer Dental
  Bibliotheek Kennemerwaard
  VCD
  Hajé
 • Friesland College
  Engie
  Beweging 3.0
 • Mijneigenvlag.nl
  Werktijd Uitzendburo
  NHL Hogeschool
  Wordpress website voor Mavasol
 • ROC Friese Poort
  Revalidatie Friesland
  Rederij Doeksen
  Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
 • Koeplaats
  OSG Singelland
  Benneboom.nl - Magento 2 webshop
 • Nij Smellinghe
  Noorderpoortcollege
  SmiLease
  Google Adwords Campagne voor Verkoopjetruck.nl
 • Online marketing voor SolidoMano
  De Friese Wouden
  Stenden Hogeschool
  Afûk
 • Bacardi Nederland
  PéPé Snackservice
  Novema TV
  Veilig Verkeer Nederland
 • SMST
  Biddle
  Antonius Ziekenhuis
 • Wind Groep
  Ambulancezorg Groningen
  De Friese Wouden
  Friesland College
 • De Beier
  Zalmkoerier.nl Magento 2 webshop
  Van Der Woude
  Sportstad
 • Balanza
  Intersport de Leeuw
  Almere College
  Filtersbestellen Magento webshop
 • Smoeltjes
  Olea Hof
  Limburgia
  TsjechiëXperience - Magento 2 webshop