Maak kennis met Chris

We mogen weer een nieuwe speaker aan je voorstellen. Chris Kedde is een sociale jongen en een gemakkelijke prater en komt Speak versterken als online marketeer. Chris zal van toegevoegde waarde zijn op onder andere SEA gebied. Omdat hij een beetje humor niet uit de weg gaat zal hij daarnaast ook perfect passen bij ons gezellige team. Maak kennis met Chris…

Wat deed ik hiervoor?

Na mijn studie Bedrijfskunde ben ik als contractbeheerder in de installatietechniek aan de slag gegaan. Daar kon ik verschillende aspecten uit mijn studie toepassen en had ik graag contact met klanten. Toch miste ik iets in deze functie. Ik merkte dat ik het prettig vind om mijn effort terug te zien in concrete resultaten. Zo ontstond mijn interesse in Search Engine Advertising (SEA) en ben ik me daar ondertussen op gaan richten. Naast mijn baan als contractbeheerder ben ik een online marketingbureau begonnen.

Hoe kwam ik bij Speak?

Als zelfstandig online marketeer ben ik aardig wegwijs geworden in de online marketing wereld, met name op gebied van SEA. Omdat het ondernemerschap meer is dan alleen maar bezig zijn met SEA-campagnes draaien heb ik de keus gemaakt om mijn opgedane kennis in te gaan zetten voor een werkgever. Op deze manier kan ik mijn focus leggen op waar ik daadwerkelijk energie van krijg.

Ik had direct een goed gevoel bij Speak. Tijdens de eerste gesprekken voelde het alsof ik er veel vaker kwam en liep het al gezellig uit.

Wie is Chris nog meer?

Ik ben geboren en getogen in de omgeving van Sneek. Het is dan ook niet zo raar dat ik besmet ben geraakt met het watersportvirus. Kitesurfen is wat ik heel graag doe. Daarnaast doe ik aan fitness en ga ik graag met een snowboard een besneeuwde berg af. Voetbal kijken samen met vrienden is ook iets waar ik erg van kan genieten.

Kennismaken?

Samen met mijn collega’s werk ik aan resultaatgerichte online marketingcampagnes. Neem vrijblijvend contact met ons op als jouw organisatie efficiënt wil groeien. Ik hoop snel kennis met je te mogen maken!