Speaking News 1920X400px
Nieuws

Maak kennis met Esther

30 juni 2022

Wat een cadeau, dat ik me mag aansluiten bij het team van Speak! Mijn naam is Esther en ik bruis van energie en creatieve ideeën. Bij Speak mag ik hiermee aan de slag op het gebied van Online Marketing en Copywriting. Graag stel ik me aan je voor...

Esther Dijkstra Speak

Wat deed ik hiervoor?
Tot een paar jaar terug werkte ik als frontoffice medewerker en secretaresse bij verschillende commerciële bedrijven, maar ik gooide het roer om. Ik kon mijn creatief ei er niet voldoende in kwijt en marketing heeft me altijd getriggerd. De deeltijdstudie ‘Commerciële Economie’ was een logische stap. Met mooie resultaten, ga ik binnenkort alweer het derde en laatste jaar in. Daarnaast heb ik de laatste twee jaar ervaring opgedaan als marketingmedewerker bij verschillende bedrijven.

Hoe kwam ik bij Speak?
Toen ik een superleuke vacature van Speak tegenkwam, ben ik uit enthousiasme meteen in mijn toetsenbord gesprongen. “Dit is een geweldige kans voor mij”! Mijn enthousiasme is niet onopgemerkt gebleven en binnen een paar dagen kreeg ik te horen dat ik bij Speak mocht komen. Inmiddels ben ik er alweer een paar weken aan de slag.

Wat me direct aansprak bij Speak, is de open en no-nonsense bedrijfscultuur. Ik voel me erg welkom bij Speak. Ze bieden mij een mooie kans, wat ik als een cadeau beschouw. Ik begin me hier al aardig thuis te voelen.

Wie is Esther nog meer?
Naast een nieuw gezicht bij Speak, ben ik ook mama. Samen met mijn vriend en twee kinderen woon ik in Sint Nicolaasga. Met hen geniet ik van het leven, het liefst op bourgondische wijze. Verder lees of luister ik graag inspirerende boeken over persoonlijke groei en-leiderschap, wat ervoor heeft gezorgd dat ik tegenwoordig sterk in mijn schoenen sta en mijn dromen durf te volgen.

Kennismaken?
Samen met mijn collega's werk ik aan resultaatgerichte online marketingcampagnes. Neem gerust contact op als jouw organisatie ondersteuning kan gebruiken bij online strategie. Ik hoop binnenkort kennis met je te mogen maken.