Maak Kennis met Nanno

Sinds kort is Nanno ons Speak-team komen versterken als Projectmanager. Deze gedreven en enthousiaste ‘webnerd’ brengt de nodige kennis en ervaring met zich mee binnen het digitale werkveld. Gezelligheid en humor is een belangrijke kernwaarde voor Nanno, maar natuurlijk heeft hij ook een serieuze kant. Maak kennis met Nanno.

Wat ga je bij Speak doen?

Als projectmanager mag ik samen met het developmentteam verschillende webprojecten van A tot Z leiden. Ik ben verantwoordelijk voor de ontwikkeling van digitale producten volgens planning en wensen van de opdrachtgever. Daarbij is het van belang dat het product uitvoerig wordt getest, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen opleveren. Ook dat is een onderdeel van mijn werk.

Wat deed je hiervoor?

Hiervoor was ik ook projectmanager bij een full service internet- en marketingbureau. 6,5 jaar hield ik me dagelijks bezig met projecten met betrekking tot websites, webshops en webapplicaties. Eigenlijk vergelijkbaar met wat we hier bij Speak doen. Uiteindelijk was ik toe aan wat nieuws, een nieuwe werkomgeving en de mogelijkheid om te kunnen sparren met een andere projectmanager.

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Projecten in goede banen leiden vind ik erg leuk. Zo ging ik na mijn studie HBO Small Business en Retailmanagement, als projectmanager in de evenementenindustrie aan de slag. Erg leuk, maar ook gebonden aan vaste drukke periodes per jaar. Webprojecten gaan het hele jaar door en met mijn interesse in IT rolde ik in een functie als projectmanager in de IT-branche. Ik kreeg er energie van om de spil tussen team en klant te zijn en het voelde al snel als mijn ideale functie.

Hoe kwam je bij Speak?

Kort nadat ik had besloten dat het, na ruim 6 jaar, tijd werd voor iets nieuws kwam ik een vacature tegen van Speak. Toevallig kende ik Mark, Technisch accountmanager bij Speak, en besloot hem te bellen over de functie. Door Mark zijn verhaal werd ik nog enthousiaster en kort daarna werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Een sollicitatiegesprek, dat totaal niet als sollicitatiegesprek voelde. Ik voelde me meteen al thuis bij Speak.

Wat was je eerste indruk van Speak?

Ik had direct het gevoel dat Speak een professionele speler is waar ik graag bij wilde horen. Er hangt een goede sfeer, en mensen gaan op een prettige manier met elkaar om.

Vertel eens iets meer over Nanno en zijn leven.

Deze gezellige jongen is 32 jaar en woonachtig in Leeuwarden. Ik woon daar met mijn vriendin en zoontje. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Naast fitness op regelmatige basis, ben ik dol op zeilen, squashen en skiën. Zowel in de winter als de zomer weten de natuurlijke elementen mij in beweging te krijgen.

Kennismaken?

Samen met mijn collega’s werk ik aan het in goede banen leiden van webprojecten en ben ik de spil tussen de klant en het uitvoerende team. Neem gerust contact op als jouw organisatie toe is aan uitbreiding van het digitaal landschap. Ik hoop binnenkort kennis met je te mogen maken.