Rest assured met 24/7 Kooi Camera Surveillance

De kogel is door de kerk: vanaf 17 juni 2020 opereert Kooi Security onder een nieuwe naam. Een nieuwe naam die ligt in het verlengde van de koers naar een internationaal opererende organisatie. En bij een nieuwe naam hoort een volledige rebranding inclusief spiksplinternieuwe corporate website. Samen met Sprog Strategie Concept en Design uit Joure waren wij de gelukkigen om het gehele online rebranding proces voor Kooi uit te voeren.

Kooi Security wordt Kooi

In het verlengde van de koers naar een internationaal opererende organisatie dekte de naam Kooi Security niet meer de lading: hoogste tijd voor een nieuwe naam. De nieuwe naam Kooi is compact, krachtig, past goed bij de hernieuwde positionering én is de achternaam van de oprichten. Maar een nieuwe naam gaat verder dan alleen een nieuw visueel aantrekkelijk logo: een nieuwe positionering, een nieuwe communicatiestrategie en niet te vergeten een nieuwe website. Dankzij de verschillende sessies van Sprog was Kooi met een nieuwe positionering klaargestoomd voor het versterken van een internationale positie. De basis was gelegd en nu was het onze beurt om onze expertises in te zetten: een goed verzorgde meertalige website ontwikkelen die te beheren is middels het gebruiksvriendelijke en professionele Umbraco CMS (open source).

Nieuwe website staat live

In combinatie met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie die tot doel heeft om een betere wereld te creëren waarin men met een gerust hart kan slapen. Na een periode van hard werken, staat de nieuwe website van Kooi inmiddels live. En dat moet gevierd worden met een lekker stuk taart. Bedankt Kooi en Sprog voor de prettige en constructieve samenwerking!