Umbraco: open source, flexibel en gebruiksvriendelijk.

Umbraco voor een gebruiksvriendelijke en veilige website

Voor het realiseren van klantportalen, websites, webshops en maatwerk applicaties maken wij gebruik van Umbraco. Een geroemd open source CMS dat gebruiksvriendelijk, veilig en flexibel is. Al jaren het #1 CMS in de Emerce100 en het wordt gebruikt door o.a. Microsoft, ING en Renault.

Visual

Umbraco voor een gebruiksvriendelijke en veilige webapplicatie

Contentbeheer is met het Umbraco CMS een feest! Het CMS is prettig en eenvoudig in gebruik en kent ongekend krachtige functionaliteiten, zoals:

 

  • Pagina-indelingen, widgets, call-to-actions. Alles is aanpasbaar.

  • Plannen. Automatisch publiceren en depubliceren van artikelen en pagina's.

  • Versiebeheer. Bijhouden, tonen en herstellen van paginawijzigingen.

  • Previewfunctie. Bekijk een voorbeeld van de wijzigingen, voor elk apparaat.

  • Gebruikersbeheer. Per gebruiker instellen wat hij/zij kan zien of publiceren. 

  • Meertaligheid en multi-site. Meerdere webapplicaties beheren vanuit één CMS.

De achterliggende webtechniek van Umbraco is het .NET-framework van Microsoft: een snel, betrouwbaar en flexibel platform. 

Veilig & Flexibel

De achterliggende webtechniek van Umbraco is het .NET-framework van Microsoft: een snel, betrouwbaar en flexibel platform. Umbraco wordt onderhouden door een grote internationale organisatie. Deze verzorgt de ontwikkelingen en veiligheidsupdates en laat de code elke 6 maanden grondig testen door externe onderzoekers. Dit maakt Umbraco zeer veilig. Onderhoudslasten zijn laag door een slimme architectuur. Verder biedt het CMS een ongeëvenaarde flexibiliteit en met de uitgebreide verzameling plug-ins en extensies passen we jouw digitale platform naar behoefte aan.

Speak is Umbraco Gold Partner

Speak is Umbraco Gold Partner. Onze developers zijn stuk voor stuk Umbraco Certified Professionals. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben veel ervaring met het realiseren van complexe webapplicaties en koppelingen, bijvoorbeeld met CRM-systemen (Salesforce, Microsoft Dynamics) en ERP-systemen (Exact, Afas). Ook voor custom functionaliteiten, software ontwikkeling of koppelingen ben je bij Speak aan het juiste adres.

Wil jij een klantportaal, website, webshop of app laten ontwikkelen die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en veiligheid? Neem contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van Umbraco. Samen vinden we de oplossing die aan jouw wensen voldoet. Als Umbraco Gold Partner weten wij als geen ander hoe jij het CMS optimaal kunt benutten.   

Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Rutger helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!