Umbraco is open source, zeer flexibel en gebruiksvriendelijk.

Umbraco voor een gebruiksvriendelijke en veilige website

Bij Speak realiseren we klantportalen, websites, webshops en maatwerk applicaties met behulp van Umbraco, een gerenommeerd open-source CMS dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en flexibiliteit. Al jaren het #1 CMS in de Emerce100, en het wordt gebruikt door grote namen zoals Microsoft, ING en Renault.

Vraag een Demo aan
Visual

Umbraco voor een gebruiksvriendelijke en veilige webapplicatie

Contentbeheer is met het Umbraco CMS een feest! Het CMS is prettig en eenvoudig in gebruik en kent ongekend krachtige functionaliteiten, zoals:

 

  • Flexibele pagina-indelingen en widgets: Pas elke pagina en widget aan voor specifieke projectvereisten.

  • Geavanceerde planning en versiebeheer: Automatiseer het publiceren en depubliceren van artikelen en pagina's, houd wijzigingen bij en herstel eerdere versies voor volledige controle.

  • Veilig en flexibel: Gebouwd op het betrouwbare .NET-framework van Microsoft met lage onderhoudslasten en hoge aanpasbaarheid.

  • Meertaligheid en multi-site beheer: Beheer meerdere webapplicaties vanuit één CMS.

  • Schaalbaarheid: Geschikt voor zowel kleine startups als grote ondernemingen met een gebruiksvriendelijk CMS.

  • Naadloze integraties: Verbind moeiteloos met CRM-, ERP-systemen en andere essentiële tools.

     

    Lees meer over onze koppelingen

De achterliggende webtechniek van Umbraco is het .NET-framework van Microsoft: een snel, betrouwbaar en flexibel platform. 

Speak is Umbraco Gold Partner

Speak is Umbraco Gold Partner. Onze developers zijn stuk voor stuk Umbraco Certified Professionals. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben veel ervaring met het realiseren van veilige en gebruiksvriendelijke websites, webshops, klantportalen en apps. Ook voor custom functionaliteiten, software ontwikkeling en koppelingen, bijvoorbeeld met CRM-systemen (Salesforce, Microsoft Dynamics) en ERP-systemen (Exact, Afas), ben je bij Speak aan het juiste adres.

Neem contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van Umbraco. Samen vinden we de oplossing die aan jouw wensen voldoet. Als Umbraco Gold Partner weten wij als geen ander hoe jij het CMS optimaal kunt benutten.  Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk vrijblijvend adviesgesprek of een demo van Umbraco.

Wat onze klanten over ons zeggen

8.6/10 gebaseerd op 49 reviews. 100% beveelt Speak aan
Ik ben erg tevreden.
Ik ben erg tevreden over de webapplicatie en backoffice portaal die Speak voor ons heeft gerealiseerd. De interface is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor klanten moeiteloos hun weg vinden in het aanvragen van onze promoties. De efficiëntie van het backoffice portaal heeft de verwerkingstijd aanzienlijk verkort, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid en minder werkdruk bij ons personeel. De goede samenwerking tussen GARDENA en Speak heeft geresulteerd in een applicatie, die een duidelijke stap voorwaarts betekent ten opzicht van de vorige oplossing en waar we weer een aantal jaar mee vooruit kunnen.
Alwin van der Pluym Husqvarna
15-03-2024
Het werkt erg prettig samen met Speak.
Wij hebben een zeer fijne samenwerking gehad met Speak. We hebben onze nieuwe webshop laten ontwikkelen en hebben een tijdje de online marketing door Speak laten uitvoeren. We werden veel betrokken bij het proces, wat ik erg fijn vond. Ook hebben we een goede training gehad van het nieuwe CMS systeem, zodat alle medewerkers met het systeem overweg konden voordat we live gingen. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken!
Margo Meijerink De Vos Verf
20-04-2023
Door goede samenwerking weer een TOP resultaat gerealiseerd!
Na eerdere positieve ervaringen met Speak, besloten om hen de opdracht te geven om onze nieuwe boekingswebsite te bouwen. Er is op een oplossingsgerichte manier meegedacht gedurende het proces, met een prachtige, functionele website als eindresultaat.
Marco Roest De Driesprong Yachtcharters B.V.
29-03-2024
Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem nu contact op met Rutger. In een vrijblijvend gesprek nemen wij je mee in het Umbraco CMS en verkennen we hoe Umbraco jouw doelstellingen kan realiseren.