Marketing 1920X800px (1)
Marketing 992X800px


E-mailmarketing tot in de puntjes

E-mailmarketing is een krachtig kanaal om klanten te onderhouden. Want vergeet niet: het is 7 keer goedkoper om een klant te binden dan om een klant te vinden. Wij helpen bedrijven e-mailmarketing succesvol in te zetten door samen te werken met dé fijnste online tool voor e-mailmarketing: Hello Dialog. 

Hello Dialog is dé e-mailmarketingtool voor bedrijven die meer rendement willen halen uit e-mailmarketing en waardoor je geen kans meer laat liggen. De e-mailmarketing tool onderscheid zich onder ander met de volgende zaken: 

  • De e-maileditor is eenvoudig, flexibel en zeer gebruiksvriendelijk. Of je nu een kei in design bent of juist helemaal niet; met de drag & drop editor maak je de mooiste e-mails. Zelfs je stagiair(e) kan moeiteloos overweg met onze drag & drop editor. 
  • In tegenstelling tot MailChimp biedt Hellodialog persoonlijke service met een Nederlandstalige supportteam. Met dit team kun je snel schakelen voor vragen, ondersteuning, advies of andere technische zaken.
  • Door de slimme technologie en de intensieve monitoring van het verzendproces wordt de inboxplacement bevordert. Sterker nog: je mailings of nieuwsbrieven scoren gemiddeld 6% beter als je ze met Hellodialog verstuurt. 

Uitgebreide features voor jouw e-mailmarketing

Door een API-koppeling worden jouw contacten met bijbehorende informatie eenvoudig doorgeschoten van je CMS-systeem naar de e-mailapplicatie. Je beschikt hierdoor snel over up-to-date informatie waarop je kunt inspelen met je e-mailmarketing. Punten scoren? Door de e-mail automation feature kun je eenvoudig geautomatiseerde welkomstmails of verjaardagsmail inplannen en versturen. Door de handige profielenverrijking feature kun je jouw contacten heel gericht gaan mailen op basis van geslacht, interessegebied, leeftijd of aankopen. Gemakkelijk transacties afhandelen met je klanten? Ook de transactionele e-mails verstuur je gemakkelijk met Hellodialog. Een uitkomst voor de e-commerce spelers onder ons.

Probeer nu de beste Drag & Drop editor

Ervaar e-mailmarketing zoals het hoort te zijn: helder, makkelijk én effectief. De beste manier om te ontdekken wat wij aan Hello Dialog waarderen, is door Hellodialog 30 dagen gratis en vrijblijvend te proberen. Ga direct aan de slag met je eerste e-mailcampagne en vraag een gratis demo aan!

 

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.