Support
Software Ontwikkeling

Vacature stagiair supportmedewerker (m/v)

Ben je een gedreven student en op zoek naar een leerzame stage op het gebied van ICT? Wil jij je opgedane kennis in praktijk brengen en onze supportafdeling ondersteunen? Dan ben jij de stagiair support die wij zoeken!

 

Omschrijving stage

Per februari 2021 zijn wij op zoek naar naar een ICT stagiair om onze supportafdeling te versterken. Je komt terecht in een team van 2 collega's waarmee je samen ervoor zorgt dat binnenkomende vragen van onze klanten zo goed mogelijk worden behandeld. Je onderzoekt issues en lost allerlei IT gerelateerde vraagstukken op voor onze klanten. Hierbij krijg je de juiste hulp bij het ontwikkelen van een doortastende en servicegerichte instelling. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor het bestellen van ICT-apparatuur en hardware en draag je zorg voor bijbehorende registratie. Je hebt ervaring met het werken in een CMS, DNS, SSL, FTP en je weet je weg te vinden op een server. Bij ons ben jij een volwaardige collega! Je werkt in een kleinschalig maar gezellig team die jou de begeleiding geeft die jij nodig hebt. Daarnaast voorzien wij jou van voldoende uitdagingen om jezelf te ontwikkelen. 

Wat het extra leuk maakt om bij ons te komen werken:

  • Uitdagende, leerzame stage voor 32-40 uur per week;
  • Een zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
  • Een enthousiast team met humorvolle en gedreven collega’s;
  • Geweldige werksfeer, uitgebreide lunch, potjes tafelvoetbal of FIFA en teamuitjes;
  • Een leerzame omgeving waarin veel feedback gegeven en verwacht wordt;

Over Speak:

Speak is een creatief, innovatief en groeiend internetbureau dat gevestigd is in Heerenveen. We bestaan ruim 15 jaar en maken professionele websites, webshops, apps, software en narrowcasting oplossingen voor meer dan 100 toonaangevende opdrachtgevers. Het multidisciplinaire team van Speak bestaat uit supportmedewerkers, developers, designers, online marketeers en projectmedewerkers. Naast hard werken, houden we ook van gezelligheid. Dat merk je snel genoeg als je bij ons komt stagelopen!

Spreekt de stageplaats je aan?

Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij Speak? Dan zien we jou reactie graag tegemoet! Je kunt een mail met jouw CV en motivatie sturen naar support@speak.nl. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen! Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via mail of bel direct naar 0512 - 363 327.

Gepubliceerd op 20 januari
Je kunt reageren op deze vacature tot 26 februari
Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Gemeente Breda
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.