Friesland Internetbureau Friesland Internetbureau

Op weg naar online succesOf het nu gaat om een website, webshop, online marketingcampagnes, narrowcasting oplossingen of het ontwikkelen van een app: Speak is jouw partner voor resultaatgerichte digitale oplossingen. Je werkt nauw samen met ons team van strategie en designers, developers en online marketing specialisten om samen het maximale resultaat te behalen. 
Vijf heldere stappen naar jouw online succes:

Aanpak Advies
01
Strategie & Advies

Onder het genot van een kopje koffie brengen we jouw eisen en wensen in kaart en gaan we kijken hoe we dit kunnen omzetten in functionaliteiten. Veel is bespreekbaar en mogelijk. Het resultaat? Een glashelder advies, een slimme strategie en een krachtige werkwijze om van jouw product een succes te maken.

Aanpak Design
02
Concept & Design

Onze designers barsten van de creativiteit en staan voor je klaar om deze creativiteit in jouw product te gieten. Een uniek design met een betrouwbare uitstraling die daadwerkelijk aansluit bij je strategie, missie en visie. Tijdens de concept en design fase presenteren we verschillende ontwerpen, bespreken we de nodige aanpassingen en komen wij samen met jou tot een definitief ontwerp.

Aanpak Development
03
Development

En dan nu tijd om het definitieve ontwerp te vertalen naar een werkend product. Dit doen wij aan de hand van SCRUM omdat we hiermee de beste resultaten voor onze klanten kunnen behalen. Onze ontwikkelaars streven ernaar om de vastgestelde functionaliteiten naar wens te ontwikkelen en rusten niet voordat hun code perfect is. Natuurlijk zorgen ze ervoor dat alles werkt op desktop, mobiel en tablet. 

Aanpak Support
04
Hosting & Support

Als full service internetbureau verzorgen wij ook de volledige hosting op maat. Speak voert het beheer en onderhoud van de benodigde servers en netwerkcomponenten uit om de uptime van 99,9% te kunnen garanderen. Ook staan onze supportmedewerkers dagelijks voor je klaar; van kleine vragen over je website tot grote aanpassingen voor je narrowcastingsysteem. Goede ondersteuning is een belangrijk speerpunt binnen ons bedrijf.

 

 

Aanpak Marketing
05
Optimalisatie & Online Marketing

Een goed ontwerp en de juiste techniek is belangrijk maar het draait ook om het behalen van bedrijfsresultaten. Na de lancering helpen onze online marketeers je graag bij het optimaliseren van je online activiteiten en processen. Denk bijvoorbeeld aan Google Ads campagnes, zoekmachine optimalisatie of social media campagnes. Onze marketingexperts zetten de juiste tools in om samen jouw doelen te behalen.

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.