Onze aanpak

Kennismaking

Aangenaam kennis te maken! Tijdens een heerlijke kop koffie, thee of iets anders, bespreken we wat de wensen en ideeën zijn.  Op basis van onze ervaringen kunnen we altijd tot een goed plan van aanpak komen. 

Offerte

Nu de wensen en eisen bekend zijn, gaan we dit in een passend voorstel verwerken.

Aan de slag

Bedankt voor het vertrouwen! We gaan alle werkzaamheden inplannen en het plan van eisen uitwerken voor onze collega’s. We zullen je tussentijds zoveel mogelijk op de hoogte houden van de vorderingen en vinden het geen enkel probleem om je gaandeweg het traject te laten zien  hoe ver we zijn en of we nog steeds op de juiste weg zitten.

Training

Een mooi product moet niet moeilijk te onderhouden zijn. Of het nou een maatwerkoplossing is of niet, we willen je graag laten zien hoe je de site, app of narrowcasting omgeving up to date houdt door middel van een logische en eenvoudige beheeromgeving. Tijdens de training leer je de ‘tips and tricks’, maar zeker ook de ‘do’s and dont’s’. 

Oplevering

Zodra we allen tevreden zijn over het geleverde eindproduct vindt de oplevering plaats. Ook na de oplevering of livegang blijven we uiteraard paraat. 

Nazorg

Minstens zo belangrijk als het gehele voortraject. Ook na oplevering blijven we graag in beeld. Onze internet marketeers en supportmedewerkers staan voor je klaar om je te ondersteunen bij eventuele vraagstukken.