Professionele makelaarswebsite voor agrarisch makelaar en taxateur Agri Vastgoed

Klant Agri Vastgoed Oplossing

Professionele makelaarswebsite voor agrarisch makelaar en taxateur Agri Vastgoed

Bekijk resultaat
Project voor Agri Vastgoed

Makelaarswebsite Agri Vastgoed

Agri Vastgoed is dé agrarisch makelaar en taxateur in Friesland. Om het uitgebreide aanbod van agrarisch vastgoed te presenteren ontwikkelde Speak een op maat gemaakte website met als hart het gebruiksvriendelijke Umbraco CMS.

 

Toekomst bestendig met brede dienstverlening

Naast het aanbod van agrarisch vastgoed heeft Agri Vastgoed meer te bieden. Actuele thema's met betrekking tot wet en regelgeving maken dat het taxeren van agrarisch vastgoed actueler is geworden. Voor Agri Vastgoed zaak om de online vindbaarheid te verbeteren en de inrichting van de website onder handen te nemen.

 

 

Agrivastgoed Slider1
Agrivastgoed Slider2
Agrivastgoed Slider3

Het resultaat

Ons team van specialisten ontwikkelde samen met Agri Vastgoed een overzichtelijke en moderne website. Een website die de doelgroepen informeert over de dienstverlening en het actuele vastgoedaanbod.

 

Speak kreeg de opdracht om samen met de medewerkers van Agri Vastgoed een gedegen opzet van de nieuwe website te realiseren. De herkenbare uitstraling van Agri is door onze designer in een modern jasje gestoken. Slimme filters en zoeken op plaatsnaam maken dat de bezoeker altijd het gewenste vastgoedobject kan vinden.

Agrivastgoed Team
Quote mark
Om het uitgebreide aanbod van ons agrarisch vastgoed te presenteren ontwikkelde Speak een op maat gemaakte website met als hart het gebruiksvriendelijke Umbraco CMS. Het gehele traject is prima verlopen, Speak is professioneel en klantvriendelijk!

Marja van der Let,
Officemanager

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!