Beter positionering voor GGZ Friesland via corporate website

Klant GGZ Friesland Oplossing

Speak realiseerde een corporate website voor GGZ Friesland dat goed aansluit bij het imago van de instelling en waarmee ze zich beter kunnen positioneren. 

Bekijk resultaat
Project voor GGZ Friesland

Corporate website voor GGZ Friesland

GGZ Friesland biedt professionele hulp aan mensen met ernstige psychiatrische problemen. Jaarlijks maken zo'n 22.000 mensen gebruik van hun diensten. GGZ Friesland biedt zorg op twaalf verschillende locaties, verspreid over de provincie Friesland. Met het doel om het beste uit je leven te halen, probeert GGZ hun patiënten hun eigen identiteit terug te laten winnen.

Positionering en imagoverbetering middels website

De website die destijds in beheer was sloot niet meer aan bij het imago en de doelstelling van GGZ Friesland. De organisatie wil zich profileren als kennisinstituut waarbij mensen met een ernstige psychiatrische aandoening terecht kunnen. Met een nieuwe website kan het imago beter uitgedragen worden naar de buitenwereld. Binnen de corporate website is de kennisbank het “pareltje” geworden. Binnen de kennisbank worden relevante video’s, artikelen, blogs en onderzoeken gepubliceerd. Hierdoor kan GGZ Friesland zich als specialist positioneren en tegelijkertijd kennis en ervaring overdragen.

01 Ggzc Slider
02 Ggzc Slider

Geavanceerde zoekmachine

Binnen de website realiseerde Speak een geavanceerde zoekmachine op basis van ElasticSearch. Elasticsearch zoekt niet alleen in de website pagina's maar ook in bestanden zoals pdf’s. Dit doet het systeem niet alleen heel erg snel, maar ook slim. Het houdt rekening met spelfouten en weegt de gevonden resultaten op mate van relevantie. Goede zoekresultaten dus, wat bijdraagt aan tevreden website bezoekers!

Ggzcor Hero
Quote mark
De site heeft een grote upgrade gehad welke snel gerealiseerd werd. Door de vele (digitale) overleggen met een fijne informele sfeer waren de lijntjes kort en verzoeken snel afgestemd. We kijken uit naar het volgende project met Speak!

Stefan van den Driest,
Communicatiemedewerker GGZ Friesland

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!