Zorgprofessionals werven voor GGZ Friesland

Klant GGZ Friesland Oplossing

Via een werken-bij website kan GGZ zich als werkgever optimaal presenteren en talentvolle professionals overtuigen om te solliciteren. 

Bekijk resultaat
Project voor GGZ Friesland

Werken-bij website GGZ Friesland

Zorgprofessionals werven is in de zorgsector een grote uitdaging. Ook GGZ Friesland, dé instelling op het gebied van geestelijke gezondheid in Friesland, kampt met personeelstekorten: nog nooit stonden er zoveel vacatures open. Via onder andere een werken-bij website zorgen zij voor nieuwe enthousiaste zorgprofessionals om gezamenlijk een volledig en gevarieerd aanbod te kunnen bieden aan mensen met (ernstige) psychische problemen en psychiatrische stoornissen.

Werven van zorgproffesionals

Om de doelgroep gericht aan te spreken is er gekozen om een werken-bij website te realiseren, die naast de corporate site actief is. Een platform waar GGZ Friesland zichzelf als werkgever optimaal kan presenteren met als doel talentvolle zorgprofessionals te overtuigen. 

01 Ggz Slider 1280X840
02 Ggz Slider 1280X840
03 Ggz Slider 1280X840

Visma Easycruit koppeling en automatische job-alert

Voor het automatisch inladen van de vacatures is er een koppeling gerealiseerd met Visma EasyCruit. Hierdoor kan GGZ Friesland de vacatures centraal beheren, maar tevens aanvullend optimaliseren voor een betere online vindbaarheid. De website biedt een automatische job-alert functionaliteit: werkzoekenden kunnen op basis van hun gewenste functie of vakgebied automatisch bericht ontvangen wanneer een relevante vacature verschijnt. Dankzij slimme filteropties en zoekfunctie kunnen bezoekers eenvoudig door het aanbod van vacatures navigeren.

Ggz Hero 1920X600px
Quote mark
De site heeft een grote upgrade gehad welke snel gerealiseerd werd. Door de vele (digitale) overleggen met een fijne informele sfeer waren de lijntjes kort en verzoeken snel afgestemd. We kijken uit naar het volgende project met Speak!

Stefan van den Driest,
Communicatiemedewerker GGZ Friesland

Promoten van vacatures

Geplaatste vacatures worden in de website automatisch voorzien van microdata, zodat Google de vacatures kan herkennen en opneemt in Google Jobs. Dit zorgt voor een betere online zichtbaarheid. De marketeers van Speak werken samen met GGZ Friesland om de organisatie en vacatures online te promoten d.m.v. zoekmachine adverteren en andere platformen, waardoor de zichtbaarheid optimaal is. Zorgprofessionals werven wordt hierdoor een stuk gemakkelijker.

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!