Voor de Vos Verf ontwikkelde Speak een professionele webshop op basis van het .NET platform.

Klant De Vos Verf Oplossing

Een professionele webshop op basis van het Microsoft .NET platform met een Snelstart koppeling, maatwerk kleurenwaaier en meer.

Bekijk resultaat
Project voor De Vos Verf

Professionaliseringsslag webshop

De Vos Verf is al vanaf 1954 actief in de verfbranche en richt zich op (schilder)bedrijven en op de particuliere doe-het-zelver. De verouderde webshop van deze vakverfdealer was toe aan modernisering. Ook was het door bedrijfsovername hét moment om een professionaliseringsslag te maken met een nieuwe webshop.

Vosverf Slider1
Vosverf Slider2

Uitgebreid webshopsysteem op het Microsoft .NET platform

Op wens van de klant hebben we een uitgebreid webshopsysteem op het Microsoft .NET platform ontwikkeld. Een platform dat zich kenmerkt als zeer veilig en betrouwbaar. De webshop bevat veel mogelijkheden op het gebied van product- en contentbeheer. We hebben voor deze klant een koppeling gerealiseerd met Snelstart, om product- en prijsinformatie te ontsluiten.


Met behulp van Channable is er een robuuste koppeling gemaakt die het mogelijk maakt voor Verfwinkel De Vos om hun productassortiment efficiënt te beheren en te adverteren op verschillende online marktplaatsen en advertentieplatforms. Deze koppeling automatiseert het proces van feedbeheer en optimalisatie, waardoor men in staat is om meer zichtbaarheid en verkeer naar hun webshop te genereren.

  • Integratie van Mollie Payments & Kiyoh
  • Koppeling met Channable
  • Product- en prijsinformatie vanuit Snelstart ERP
Vosverf Quote
Quote mark
Wij hebben een zeer fijne samenwerking gehad met Speak. We hebben onze nieuwe webshop door Speak laten ontwikkelen. We werden veel betrokken bij het proces, wat ik erg fijn vond. Ook hebben we een goede training gehad van het nieuwe CMS systeem, zodat alle medewerkers met het systeem overweg konden voordat we live gingen. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken!

Margo Meijerink,
Marketing medewerker de Vos Verf

Met een kleurenwaaier snel de juiste kleur vinden

Een unieke feature van de webshop is de digitale kleurenwaaier, waarmee klanten eenvoudig de perfecte verfkleur kunnen vinden. In deze kleurenwaaier kan een bezoeker een kleurcode invoeren of een keuze maken op basis van de duizenden beschikbare kleuren.

kleurwaaier vosverf
Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!