Bundel de krachten van verschillende software tot één efficiënte functionaliteit met API-koppelingen.

 

Winst door je werkproces

API staat voor Application Programming Interface. Het is een klein stukje software dat ervoor zorgt dat twee verschillende programma’s of systemen met elkaar kunnen communiceren. Speak maakt gebruik van API-koppelingen om klanten te helpen bij het automatiseren van processen en het synchroniseren en centraliseren van gegevens.

Winst door je werkproces

Door de gegevens uit verschillende systemen en applicaties te combineren en te integreren verhoog je de efficiëntie enorm. Het kost minder tijd om gegevens te verwerken, waardoor er meer tijd is voor werkzaamheden die meer waarde toevoegen. 

Voordelen van een API-koppeling:

  • Tijdsbesparing
  • Kostenbesparing
  • Schaalbaar en gemakkelijk uit te breiden
  • Veilig
  • Nauwkeurig

Speak koppelt jouw webapplicatie aan externe systemen, zoals ERP- of CRM-systemen. Ook apps zijn zo gekoppeld.

Voorbeelden van API-koppelingen

Door het realiseren van koppelingen kunnen wij de functionaliteiten van jouw externe systemen integreren in jouw webapplicatie. Hiermee kun jij veel efficiënter werken. Denk aan koppelingen met ERP-systemen (Salesforce, Microsoft Dynamics), CRM-systemen (Exact, Afas), recruitmentsystemen (zoals EasyCruit Visma) of overheid- en onderwijs gerelateerde systemen (zoals DigiD, CAMBO en Studielink).

voorbeeld koppelingen
Visual

Schaalbaar, veilig en nauwkeurig.

Dankzij API-koppelingen wordt het verwerken van bestellingen in de administratie een snel en soepel proces. Door de accuraatheid van de systemen ontstaan er minder fouten, ongeacht de hoeveelheid orders. Daarnaast geven API-koppelingen jou de volledige controle over waar jouw gegevens naartoe gaan. Zo bepaal je helemaal zelf wie welke informatie kan zien. Doordat het mogelijk is om gegevens op een veilige manier uit verschillende bronnen te filteren, te integreren en te synchroniseren wordt ook de nauwkeurigheid van het verzamelen van gegevens verbeterd. Wil jij koppelingen laten maken tussen jouw klantportaal, website, app of webshop en externe systemen? De experts van Speak regelen het voor je! Uiteraard stemmen we hierbij alles af op jouw wensen en doelstellingen. Maak nu een afspraak en start met efficiënt werken. 

Let's Speak
Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!