Enorme tijdsbesparing met kandidatentool voor Fryslân Homes

 

 

Klant Fryslân Homes Oplossing

Met de kandidatentool weet Fryslân Homes het proces rondom het verwerken van informatie en het communiceren met huurkandidaten te verbeteren en efficiënter te maken.

Project voor Fryslân Homes

Efficiënt werkproces voor Fryslân Homes

Deze makelaardij en vastgoedbeheerder is specialist in het aankopen, verkopen, verhuren en beheren van huurwoningen in Friesland. Ze waren op zoek naar manieren om efficiënter te kunnen werken.

Slimmer werken

Het efficiënt en kwalitatief verwerken van informatie over en het communiceren met kandidaten voor de huurwoningen in hun portefeuille, dat was het uitgangspunt. Speak realiseerde een slimme kandidatentool voor potentiële huurders en de backoffice van Fryslân Homes.

01 Kandidatentool Slider
02 Kandidatentool Slider
03 Kandidatentool Slider

Efficiënter werken

Op basis van de opgestelde flowcharts, het plan van aanpak en de look & feel van de huisstijl is de kandidatentool gerealiseerd. Door herkenbare elementen terug te laten komen in het klantportaal behouden kandidaten de herkenbaarheid van de makelaars website en het vertrouwde gevoel bij Fryslân Homes.

Enkele efficiënte functies binnen de kandidatentool:

  • Een koppeling met vastgoedbeheer softwarepakket Skarabee
  • Een gepersonaliseerde omgeving voor elke kandidaat
  • Eigen omgeving voor de makelaar
  • Filtering en gautomatiseerde reacties
Fhkandidaten Review Bg (1)
Quote mark
We zijn nu 60% sneller met onze selectie van huurkandidaten.

Marco de Leeuw,
Mede-eigenaar Fryslân Homes

Resultaat

Na een korte gewenningsperiode is de backoffice van Fryslân Homes enorm blij met de efficiëntie waarmee ze nu hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dit heeft voor het bedrijf, in korte tijd al geleid tot een tijdsbesparing van circa 60%!

Door de vele automatiseringen binnen de kandidatentool zijn ook de grote aantallen handmatig te versturen e-mails tot het minimum teruggebracht.

Visual

Beveiliging

Omdat er in de kandidatentool met vertrouwelijke documenten wordt gewerkt is beveiliging van dit klantportaal van essentieel belang. Het .NET platform Umbraco is hiervoor uitermate geschikt. Naast het koppelen van een SSL certificaat zijn accounts tevens extra beveiligd door middel van two-factor-authentication. Na deze extra controle stap kan de kandidaat inloggen in de kandidatentool. Voor documentbeveiliging is uiteraard een encryptie ingezet. Op deze manier wordt de beveiliging van vertrouwelijke informatie gewaarborgd.

Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Rutger helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!