Gekleurde narrowcasting NHL Stenden Hogeschool

Klant NHL Stenden Hogeschool Oplossing

Door de inzet van narrowcasting binnen de NHL Stenden Hogeschool zijn medewerkers en leerlingen beter op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. 

Project voor NHL Stenden Hogeschool

NHL Stenden Hogeschool

De NHL Stenden Hogeschool neemt, met meer dan 70 opleidingen die alle sectoren in het beroepenveld vertegenwoordigen, regionaal een unieke plaats in. NHL Stenden Hogeschool wil zich de komende jaren ontwikkelen als een Regional University of Applied Sciences: een hogeschool die zich kenmerkt door betrouwbaar en kwalitatief goed onderwijs gecombineerd met passie, vitaliteit, energie en ondernemingsdrang. 

Juiste oplossing

Wij hebben uiteindelijk getekend voor het concept, de creatie en de technische realisatie van een dynamische narrowcasting oplossing voor de NHL Stenden Hogeschool. Onze partner PTH Groep leverde tien grote beeldschermen en plaatste deze strategisch door het hele gebouw. Opleidingen werden vervolgens gekoppeld aan één van de kleuren uit de huisstijl van de NHL Stenden Hogeschool. Hierdoor weten de opleidingen exact welk nieuwsitem voor hen bedoeld is. Vervolgens kan elke opleiding via het CMS systeem het informatiekanaal zelf aansturen. Op deze manier heeft elke opleiding de mogelijkheid items te schedulen (inplannen) en te targeten (bepalen wat op welk scherm moet komen). Naast alledaagse berichten zoals roosterinformatie, OV-nieuws, educatief nieuws en weerinformatie kan het kanaal ook worden ingezet voor calamiteitencommunicatie.

Resultaat

Door de inzet van narrowcasting binnen de NHL Stenden Hogeschool zijn medewerkers en leerlingen beter op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Roosterwijzigingen, mededelingen en nieuwsberichten ontvangen zij niet langer via prikborden of e-maills maar zijn te bekijken via de strategisch geplaatste beeldschermen. NHL Stenden Hogeschool en Speak hebben een meerjarige overeenkomst gesloten voor het samen uitbouwen van alle digitale activiteiten!

Chrispolder
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Chris helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!