Leden van Edese golfclub Papendal informeren via narrowcasting

Klant EGC Papendal Oplossing

Middels Narrowcasting kan Edese Golfclub Papendal haar leden beter en actueler informeren en tevens de efficiëntie van interne processen verbeteren.

Project voor EGC Papendal

De Edese Golfclub Papendal. 

Arnhem ligt aan de zuidrand van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Bij de Edese Golfclub Papendal in Arnhem voel je de schoonheid van dit prachtige stukje Nederlandse natuur als een warme deken om je heen. Geen wonder dat deze prachtige plek geliefd is bij de vele leden dat de Golfclub telt.

Het vraagstuk van de golfclub

Dhr. Rob Koning, bestuurslid met o.a. digitalisering in zijn portefeuille, was ervan overtuigd dat er veel meer voordeel te halen zou zijn uit Narrowcasting. Zo was er de wens om leden beter te informeren over huisregels en relevante actualiteiten zoals het (lokale) weer en nieuws. Narrowcasting kon hierin een grote rol spelen en tevens de efficiëntie van interne processen verbeteren.

65D25a41 76A5 4B08 Ac1b D744e9b392a2
212Db277 15E8 4F37 B904 Fefbc4334f41

Onze Narrowcasting oplossingen

Om aan de wens van de Golfclub te kunnen voldoen zijn er vier displays van verschillende afmetingen geplaatst, waarvan twee in het clubgebouw. Een display in het restaurant geeft informatie over beschikbaarheid van starttijden en over actualiteiten. Een touchscreen in de hal bij de kleedkamers, fungeert als informatievoorziening dat de interactie door de leden aanmoedigt. Zij kunnen er onder andere informatie vinden over specifieke holes, wat de lokale weersverwachting is, maar bijvoorbeeld ook wat er is besproken tijdens ledenvergaderingen.

Edensegc Review Bg
Quote mark
Dankzij de narrowcasting displays kunnen we onze leden beter en actueler informeren en dat is voor iedereen erg prettig

Rob Koning,
bestuurslid EGC

Koppelingen

Om alle informatie actueel en juist te kunnen vertonen zijn er koppelingen gemaakt met externe pakketten zoals e-golf4U en Power BI. Dat Speak de kennis in huis heeft om deze koppelingen te integreren heeft voor de golfclub de keus voor Speak medebepaald. De koppelingen maken het werk voor de vrijwilligers namelijk een stuk efficiënter en de beheerlast een stuk lager.

Chrispolder
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Chris helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!