Het Posthuis Theater biedt bezoekers via Narrowcasting een duidelijke routing

Klant Posthuis Theater Oplossing

Middels Narrowcasting weten bezoekers nu beter hun weg te vinden in het Posthuis Theater en verlopen diverse interne processen efficiënter en duurzamer.

Project voor Posthuis Theater

Bezoekers efficiënter informeren

Binnenstappen in het sfeervolle Posthuis Theater in Heerenveen geeft direct een warm en welkom gevoel. Een theater, niet al te groot, maar vol van ambiance en gezelligheid. Dit prachtige theater mochten wij voorzien van Narrowcasting software en diverse schermen, waardoor bezoekers beter en efficiënter geïnformeerd kunnen worden over het programma en de routing. Hierdoor zijn verschillende werkzaamheden binnen het theater efficiënter geworden.

Narrowcasting van Speak

Het Posthuis Theater werkt het liefst met lokale partijen samen en zo kwam Speak al snel in beeld. Dit bleek de juiste keuze te zijn. De korte lijntjes en snelle service hebben ervoor gezorgd dat het voortraject en het implementatieproces vlot en naar tevredenheid zijn verlopen.Speak heeft een aantal (43”) Sony displays met narrowcasting-software rechtstreeks op het scherm (zonder tussenkomst van een externe player) geleverd en geïnstalleerd. Ook heeft Speak de basis gelegd voor de designs van de pagina’s met onder andere vergaderoverzichten en bewegwijzering. Verder zijn de contentbeheerders van het Posthuis Theater door Speak getraind om de gewenste content te kunnen plaatsten binnen de contentsoftware van TDM Signage.

01 Posthuis Slider 1280X840
02 Posthuis Slider 1280X840
03 Posthuis Slider 1280X840

Zaalindeling en routing

De behoefte aan een Narrowcasting systeem ontstond, omdat er voor de bezoekers een duidelijke routing per event of voorstelling bleek te missen. Waar het theater ’s avonds prachtige voorstellingen en interessante artiesten een podium biedt, worden de zalen van het prachtige oude gebouw overdag vaak verhuurd voor vergaderingen, recepties of evenementen. Ook voor deze doelgroep kon duidelijke en actuele informatieverschaffing over de zaalindeling verbeterd worden. Verder was modernisering en efficiëntie met betrekking tot de werkzaamheden en processen ook gewenst.

Posthuis Review Bg
Quote mark
Speak heeft voor een moderne en betrouwbare manier van verrijking voor het Posthuis Theater en de bezoekers gezorgd

Marissa Ellen,
Coördinator Horeca en Events

Efficiënt en duurzaam

Inmiddels draait de Narrowcasting alweer een tijdje bij het Posthuis Theater en zijn ze, na een perfect verlopen implementatie, zeer tevreden met het eindresultaat.
Het inspelen op de actualiteit met betrekking tot het programma is in een paar klikken gedaan. Voorheen werd dat met posters gedaan, wat erg tijdrovend en veel minder duurzaam was. Ook kunnen de bezoekers zich nu veel beter zelf redden, bijvoorbeeld door het scannen van QR-codes voor programma informatie en duidelijke routing. Dit wordt door de bezoekers, maar ook door onze medewerkers als prettig ervaren.

Chrispolder
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Chris helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!