IMG 0274
IMG 0274

Hoog rendement SEA campagne voor De Driesprong Yachtcharters

Voor De Driesprong Yachtcharters in Langelille wisten we in korte tijd een hoog rendement te behalen met de SEA campagnes. De jachtcharter bevindt zich in het Friese merengebied, maar ook aan de rand van het prachtige waterrijke weerribben en biedt daarom alles wat je wilt wanneer je een motorboot huurt.

De campagnes

Na een uitgebreid (zoekwoorden)analyse zijn we begonnen met het opzetten van Google Ads campagnes voor in Nederland en Duitsland. We keken niet alleen naar de vertaling naar de Duitse taal, maar ook naar het (zoek)gedrag in Duitsland.

Resultaten

Door een andere strategie te kiezen behaalden we in de eerste 2,5 maand al een ruime verdrievoudiging van het rendement dan in dezelfde periode een jaar eerder. De kosten werden behoorlijk gereduceerd en het aantal boekingen steeg aanzienlijk. Met name door goed te onderzoeken op welke wijze de doelgroep hun online zoektocht naar een huurboot doen en hier op in te spelen met het inrichten en optimaliseren van de juiste SEA campagnes.

Frans de Vries van De Driesprong Yachtcharters: "Wij hebben de overstap naar Speak gemaakt omdat het vorige marketingbureau niet voldeed aan onze verwachtingen. Dit is een goede zet geweest, de communicatie is helder en duidelijk, er is een kostendaling van 71% op de SEA-inspanningen ten opzichte van het jaar ervoor gerealiseerd en de reserveringen zijn met 30% toegenomen"

 


Ook meer rendement en omzet halen uit jouw SEA campagnes?

Neem contact op voor een vrijblijvende analyse!

Radiatoraanbiedingen preview
Radiatoraanbiedingen
Online marketing
Ijzershop Thumb 02
IJzershop
Online marketing
Fryslanhomes Thumb
Fryslân Homes
Online Marketing
Intersportdeleeuw Thumb
Intersport De Leeuw
Online marketing
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.