Doelgericht aanspreken van potentiële werknemers met een werken-bij website

Klant Kooi Oplossing

Effectieve werken-bij website gericht op het aanspreken en overtuigen van potentiële werknemers

Bekijk resultaat
Project voor Kooi

Werken-bij website Kooi

Kooi beschikt over ruim 220 medewerkers die zich in 25 Europese landen inzetten voor de beste tijdelijke mobiele camerabeveiliging en broeidetectie. Vanuit 14 eigen vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk en Spanje leveren ze elke dag een bijdrage aan de bouw van de toekomst. Zo voorkomen ze diefstal en schade bij jouw bouwplaats of locatie. De UFO’s en RED’s hebben al meer dan 36.000 sites binnen en buiten Europa beveiligd.
Om verder te groeien is de werving en selectie van nieuwe, ambitieuze medewerkers van wezenlijk belang. Kooi heeft daarom een internationale werken-bij website door Speak laten realiseren.

 

Effectieve werving en selectie

De werken-bij website is gericht op het effectief aanspreken en overtuigen van potentiële werknemers, en staat daarom los van de corporate website. Via de website kun je online kennismaken met het Kooi DNA, vacatures bekijken en direct solliciteren. Dit is bewerkstelligd door de doelgroepgerichte interactie, de juiste tone-of-voice, ervaringen van werknemers en het gebruik van foto’s en bedrijfsvideo’s.

01 Wbkooi Slider
02 Wbkooi Slider
03 Wbkooi Slider

Koppeling met Visma EasyCruit

Speak realiseerde de werken-bij website op basis van het professionele en gebruiksvriendelijke Umbraco CMS. Tevens is er een koppeling met Visma EasyCruit gerealiseerd, waardoor vacatures en sollicitaties op één centrale plek worden beheerd en afgehandeld. Vanuit Visma EasyCruit worden vacatures automatisch doorgezet naar alle internationale werken-bij websites en worden sollicitaties via de websites automatisch doorgezet naar Visma EasyCruit. Dit werkt efficiënt en buitengewoon prettig voor de HR-afdeling van Kooi.

Visma (1) Umbraco
Kooi Banner
Quote mark
De samenwerking met Speak heb ik als zeer prettig ervaren. Met een informele sfeer en met humor worden deadlines goed gehaald en wordt er snel geschakeld na vragen of aanpassingen.

Joline Bloem,
HR Manager bij Kooi

Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Rutger helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!