B2B e-commerce oplossing voor Groothandel Middelwijk

 

 

Klant Middelwijk Meppel B.V. Oplossing

De webshop gekoppeld aan een Scan- en bestelapp levert Groothandel Middelwijk Meppel en haar afnemers grote voordelen op.

Bekijk resultaat
Project voor Middelwijk Meppel B.V.

E-commerce oplossing voor groothandel Middelwijk

Bij een groothandel worden dagelijks meer dan 10.000 verschillende producten verkocht. Het middels een e-commerce oplossing efficiënter laten verlopen van de processen die daarbij komen kijken, levert veel voordeel op voor klanten en de groothandel zelf. Groothandel in land- en tuinbouw Middelwijk Meppel heeft de mogelijkheden onderzocht en kwam voor de beste oplossing uit bij Speak.

Scan- en bestel app met webshopkoppeling

Speak heeft als onderdeel van de e-commerce oplossing voor deze groothandel een iOS (iPhone) en Android scan- en bestel-app mogen ontwikkelen, waarmee de klanten (B2B) eenvoudig een order kunnen plaatsen door het scannen van barcodes op de artikelen. De app is gekoppeld aan de tevens door Speak ontwikkelde webshop. Hierdoor wordt de bestelling na bevestiging in de app automatisch als order ingeschoten in de webshop.

01 Middelwijk Slider 1280X840
02 Middelwijk Slider 1280X840

B2B webshop

Door een overzichtelijke opzet en een duidelijke verdeling van de categorieën kan de klant snel en eenvoudig bestellingen plaatsen in de webshop van Groothandel Middelwijk. Enkele slimme voordelen zijn:

  • Automatisch toevoegen van producten met .csv bestand bestellijst
  • Prijzen worden pas getoond na inloggen
  • Snel schakelen tussen consumentenprijs en klantspecifieke prijs
  • Klantdata wordt real-time opgehaald uit Exact Globe

Maatwerk API-koppeling met Exact Globe

Een maatwerk API-koppeling met Exact Globe zorgt ervoor dat alle relevante product- en klantinformatie wordt uitgelezen en getoond.

  • Real-time prijzen en voorraden blijven up-to-date
  • De juiste product- en subcategorieën en afbeeldingen worden getoond
  • Klantspecifieke data en prijzen worden automatisch opgehaald
  • Inloggen of nieuw wachtwoord aanvragen is zo geregeld.

Efficiënt eindproduct

Wij zijn trots op het eindresultaat van de ontwikkelde e-commerce oplossing voor deze groothandel.  Door onder andere deze betrokken manier van werken hebben we ook voor Middelwijk Meppel een prachtig en efficiënt eindproduct opgeleverd. Een oplossing dat voldoet aan alle wensen van deze klant en die de mogelijkheid biedt om de dagelijkse bestellingen snel te verzenden richting de afnemer.

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!