Header Vivet
Header Vivet

Altijd actueel inzicht via klantenportaal Vivet

Vivet belegt in Nederlandse huurwoningen met als doel het vermogen van de participanten te laten groeien. Dit doen zij door middel van het bieden van een stabiel rendement. De vastgoedprojecten worden opgezet in transparante commanditaire vennootschappen (CV).

De uitdaging

Vivet groeit en daarmee ook het aantal informatieverzoeken vanuit de deelnemende participanten. Dit heeft tevens gevolgen voor de administratieve handelingen van Vivet. Dat is voor het bedrijf de reden geweest om Speak te benaderen voor het ontwikkelen van een overzichtelijk en veilig klantenportaal. Hiermee kan Vivet haar participanten ten alle tijden van de meest actuele informatie voorzien en tevens haar eigen administratielast verlagen.

Het resultaat

Het door Speak ontwikkelde klantenportaal heeft een professionele en een betrouwbare uitstraling gekregen die aansluit bij de website van Vivet. Het klantenportaal is geheel responsive, zodat deze gebruiksvriendelijk werkt op elk apparaat (smartphone, desktop en tablet).

Participanten van Vivet kunnen binnen het klantenportaal relevante projectontwikkelingen volgen en rapportages geven eenvoudig inzicht in hun beleggingen. Bij nieuwe beschikbare documenten krijgt de participant automatisch bericht per e-mail.

Beveiliging

Het portaal bevat vertrouwelijke informatie, daarom is beveiliging van zowel klantenportaal als het Umbraco CMS van essentieel belang. Naast het koppelen van een SSL-certificaat is er tweefactorauthenticatie (2FA) toegepast. Dit is een extra verificatiemethode bij het inloggen van gebruikers, wat de kans op fraude, gegevensverlies of identiteitsdiefstal aanzienlijk verkleind.

Door middel van IP-whitelisting kunnen alleen medewerkers van Vivet inloggen in het Umbraco CMS vanaf door hun opgegeven locaties. Voor de documentbeveiliging is een geavanceerde encryptiemethodiek toegepast. Kortom, volop beveiliging van vertrouwelijke informatie.

Meer weten?

Ben je benieuwd of een klantenportaal ook een efficiënte oplossing kan zijn voor jouw organisatie? Of wil je meer weten over deze case? Neem gerust contact met ons op op voor meer informatie, vrijblijvend advies of een afspraak.

Prev FH Klantenportaal
Fryslân Homes
Kandidatentool
Shutterstock 1395262844
Kredietbank Nederland
Webportaal schuldhulpverlening
Gardena Thumb 01
Gardena
Website
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.