Professionele website met strak design 

Klant Ross Tucker Projectinterieur Oplossing

Professionele website met strak design gebouwd op basis van het Umbraco CMS die naadloos aansluit bij de huisstijl van Ross Tucker. 

Bekijk resultaat
Project voor Ross Tucker Projectinterieur

Nieuwe website Ross Tucker 

Ross Tucker bedenkt interieuroplossingen (letterlijk van vloer tot aan plafond) en ontwerpen en richten interieurs in voor diverse projecten. Of het nu gaat om recreatiewoningen, studentenkamers, shortstay appartementen, hotelkamers of zorgeninstellingen, Ross Tucker gaat de uitdaging aan! Om de doelgroep nog beter te bereiken en de website beter te laten aansluiten op de koers van Ross Tucker is er een nieuwe website met fris design gerealiseerd.

Rosstucker Slider1
Rosstucker Slider2
Rosstucker Slider3

Snelle en gebruiksvriendelijke website

Speak realiseerde eerst een nieuw UI/UX design prototype voor de website waarbij de customer journey is uitgewerkt. Vervolgens is de website gerealiseerd met de focus op onder andere de projecten, diensten en nieuwsberichten. Met de moderne en gebruiksvriendelijke website is de uitstraling van Ross Tucker naar een hoger niveau getild. Niet onbelangrijk: De website is erg snel en scoort bovengemiddeld goed op Google Web Vitals (Pagespeed).

Rosstucker Quote
Quote mark
Dankzij Speak hebben we nu een moderne, frisse en gebruiksvriendelijke website die perfect past bij de identiteit van ons. De complete re-styling heeft onze online uitstraling naar een hoger niveau getild. De laadtijd van de nieuwe website is indrukwekkend snel en het design team heeft onze wensen heel goed vertaald naar een dynamisch design. Een resultaat waar we trots op zijn!

Anita Bosman,
Mede-eigenaar Ross Tucker

Visual

Een makkelijk te beheren CMS systeem

Samen met Ross Tucker hebben we alle wensen en eisen op een rijtje gezet. Één van die wensen was een krachtig maar een makkelijk te beheren CMS systeem waar gemakkelijk projecten aangemaakt kunnen worden. Een CMS systeem waarin de medewerkers van Ross Tucker gemakkelijk zelf pagina's kunnen beheren en projecten of nieuwsberichten kunnen toevoegen. Op basis van deze wensen hebben we gekozen voor het Umbraco CMS: een systeem dat volledig naar wens is in te richten, te koppelen aan bestaande systemen én eenvoudig in beheer is.

Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Rutger helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!