Rosstucker Featured 02
Mc Rosstucker

Nieuwe look en feel voor Ross Tucker

Ross Tucker is al meer dan 40 jaar toonaangevend importeur van meubilair en projectinrichter voor de branches recreatie, hotel, zorg, studentenhuisvesting en kantoor. Geen saai meubilair maar meubelen in veel verschillende kleuren en stoffen, afwijkende afmetingen of juist compleet op maat gemaakt voor de klant.

Complete re-styling voor Ross Tucker

In de afgelopen jaren heeft Ross Tucker het aanbod van meubilair flink uitgebreid, beschikken ze over een magazijn van ruim 4000m2 én een kantoor met showroom van ruim 750m2. Ook voor in de toekomst is er voldoende ruimte voor verdere uitbreiding. Om ook in de online wereld volledig op de toekomst in te spelen, vond Ross Tucker dat het tijd werd voor een complete re-styling! Met trots en blijdschap kregen wij de kans om een nieuwe huisstijl te ontwerpen, en een nieuwe, toekomstbestendige website te ontwikkelen.

De route naar een nieuwe huisstijl

Het multidisciplinaire team van Speak bestaat uit developers, internetmarketeers, projectmanagers maar ook uit designers die fantastische huisstijlen ontwerpen. In overleg met Ross Tucker hebben we gekeken naar elementen en onderdelen die zeker niet mochten ontbreken in het logo. Dit heeft geresulteerd in een logo dat voorzien is van de Twentse rode kleur, een modern lettertype en dat ervoor zorgt dat het ebleem nóg beter tot zijn recht komt. '' Een logo dat perfect bij ons past! '' aldus Ross Tucker zelf.

Professioneel en geoptimaliseerd voor zoekmachines

Nadat de website technisch was opgeleverd, hebben onze internetmarketeers Ross Tucker volledig ondersteund bij het schrijven van nieuwe teksten. Natuurlijk wel teksten die volledig zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines en die ervoor zorgen dat de website organisch ook goed vindbaar is. Tijdens het vullen van de website is er ook aandacht besteed aan een privacy- en cookieverklaring op maat. Zo voldoet Ross Tucker ook online aan de nieuwe AVG-privacywet.

'' De website voor Ross Tucker is een frisse, moderne en gebruiksvriendelijke website geworden maar wel met herkenbare elementen. Binnen enkele muisklikken vind je als websitebezoeker de ruime collectie aan meubilair, recent opgeleverde projecten en de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van Ross Tucker. Een resultaat waar we trots op zijn! ''
Dambeton Thumb 02
Dam Beton
Website
SMST Thumb 01
SMST
Website
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.