Congres
Congres

Zorgprofessionals werven voor GGZ Friesland

GGZ Friesland is dé instelling op het gebied van geestelijke gezondheid in Friesland. Zij bieden een volledig en gevarieerd aanbod aan mensen met (ernstige) psychische problemen en psychiatrische stoornissen. De gezondheidssector kampt echter met personeelstekorten: nog nooit stonden er zoveel vacatures open. 

Realisatie werken-bij-website voor GGZ Friesland

Om de doelgroep gericht aan te spreken is gekozen een werken-bij site te realiseren, die naast de corporate site actief is. Een platform waar GGZ Friesland zichzelf als werkgever optimaal kan presenteren met als doel talentvolle zorgprofessionals te overtuigen. In de eerste fase van de opdracht is in samenwerking met GGZ Friesland een prototype ontwikkeld. Deze werd door GGZ Friesland enthousiast ontvangen. 

Visma Easycruit koppeling, automatische job-alert

Voor het inladen van de vacatures is er een koppeling gerealiseerd met Visma EasyCruit. Hierdoor kan GGZ Friesland de vacatures centraal beheren, maar tevens aanvullend optimaliseren voor een betere online vindbaarheid. De website biedt een automatische job-alert functionaliteit: werkzoekenden kunnen op basis van hun gewenste functie of vakgebied automatisch bericht ontvangen wanneer een relevante vacature verschijnt. Dankzij slimme filteropties en zoekfunctie kunnen bezoekers eenvoudig door het aanbod vacatures navigeren.

Promoten van vacatures

Geplaatste vacatures worden in de website automatisch voorzien van microdata, zodat Google de vacatures kan herkennen en opneemt in Google Jobs. Dit zorgt voor een betere online zichtbaarheid. De marketeers van Speak werken samen met GGZ Friesland om de organisatie en vacatures online te promoten d.m.v. SEA campagnes en andere platformen.

Bekijk het resultaat op werkenbijggzfriesland.nl

 

Meer weten over deze case of de mogelijkheden?
Neem direct contact op voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Werken Bij Website (1)
24/7 Kooi
Werken-bij website
Marinus Powermax
Marinus Machinebouw
Corporate website
Shutterstock 1054132124
GGZ Friesland
Vider App
Preview PTH Groep (1)
PTH Groep
Corporate website en huisstijl
Enitor Primo (1)
Enitor Primo
Meertalige website
Baby Luiers Onlineluiers
Onlineluiers.com
Online marketing
Shutterstock 1395262844
Kredietbank Nederland
Webportaal schuldhulpverlening
SPAN Thumb 01
SPAN Groothandel
Scan en bestel App
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.