E-mailmarketing tot in de puntjes met Hellodialog

Sinds kort zijn we bij Speak een zeer succesvolle samenwerking aangegaan met de fijne e-mailmarketingtool Hello Dialog. Natuurlijk met een reden: zij bieden een gebruiksvriendelijke e-mailmarketingtool, met een betere inboxplacement (gemiddeld 6% hoger scoren!) en technische begeleiding, support en adviezen van een Nederlandstalig team. Hoogste tijd om Hellodialog uit te lichten.

E-mailmarketing is een doeltreffend marketingmiddel en hierin investeren is daarom zeker de moeite waard. Het is tenslotte 7 keer goedkoper om een klant te binden, dan om een klant te vinden. Wij helpen onze klanten graag om e-mailmarketing zo efficiënt mogelijk in te zetten en alles er uit te halen wat er in zit. Dit doen we fijnste online tool voor e-mailmarketing: Hellodialog.

Sinds 2002 sterk in e-mailmarketing

Hellodialog, gevestigd in Haarlem, gelooft al sinds 2002 in de kracht van e-mailmarketing. Het Hellodialog-team bestaat uit twaalf enthousiaste personen die dagelijks hun kennis, skills en talenten inzetten voor bedrijven om van e-mailmarketing een succes te maken. In de loop der jaren is de service uitgebreid met marketing automation voor écht optimaal succes in marketingland. Hierdoor is Hellodialog uitgegroeid tot full-service e-mailmarketing en marketing automation bureau mét eigen e-mailmarketing tool. De Nederlandse support, persoonlijke service en de gebruiksvriendelijke software zorgen dagelijks voor prachtige e-mailmarketingsuccessen. 

Maximaal resultaat met Hellodialog

Hellodialog is dé e-mailmarketingtool voor bedrijven die meer rendement willen halen uit e-mailmarketing en laat je geen kans meer liggen. De e-mailmarketing tool onderscheid zich onder ander met de volgende zaken:

  • De e-maileditor is eenvoudig, flexibel en zeer gebruiksvriendelijk. Of je nu een kei in design bent of juist helemaal niet; met de drag & drop editor maak je de mooiste e-mails. Zelfs je stagiair(e) kan moeiteloos overweg met onze drag & drop editor.
  • In tegenstelling tot MailChimp biedt Hellodialog persoonlijke service met een Nederlandstalige supportteam. Met dit team kun je snel schakelen voor vragen, ondersteuning, advies of andere technische zaken.
  • Door de slimme technologie en de intensieve monitoring van het verzendproces wordt de inboxplacement bevordert. Sterker nog: je mailings of nieuwsbrieven scoren gemiddeld 6% beter als je ze met Hellodialog verstuurt.

Uitgebreide features voor jouw e-mailmarketing

Door een API-koppeling worden contacten met bijbehorende informatie eenvoudig doorgeschoten van je eigen systeem naar de e-mailapplicatie. Je beschikt snel over up-to-date informatie, waarop je precies kunt aanhaken met je e-mailmarketing. Punten scoren? Door de e-mail automation feature kun je eenvoudig een geautomatiseerd welkomstmail of verjaardagsmail versturen om attent te zijn richting je klanten. Gemakkelijk transacties afhandelen met je klanten? Ook transactionele e-mails verstuur je gemakkelijk met Hellodialog. Door de profielenverrijking feature kun je jouw contacten heel gericht gaan mailen op basis van geslacht, interessegebied of leeftijd. Zonder technische kennis maak je in een handomdraai oogstrelende en effectieve e-mailcampagnes.

Hello Dialog beter dan MailChimp?

Is Hello Dialog beter dan MailChimp? Wij vinden van wel! In vergelijking met MailChimp is Hello Dialog veel makkelijker in gebruik, biedt de tool veel meer mogelijkheden en is het ook nog met alles te koppelen ook al is er geen API beschikbaar. Waar je bij MailChimp lang moet wachten op een antwoord op je vraag, schakel je bij Hellodialog direct met een Nederlandstalig supportteam.

Probeer nu de beste Drag & Drop editor

Ervaar e-mailmarketing zoals het hoort te zijn: helder, makkelijk én effectief. De beste manier om te ontdekken wat andere klanten aan ons waarderen, is door Hellodialog 30 dagen gratis en vrijblijvend te proberen. Ga direct aan de slag met je eerste e-mailcampagne en vraag een gratis demo aan!